Почистване на дюзи - сервиз ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Nakamuri123
- кандидат ентусиаст
-
Почистване на дюзи - сервиз ?
Колеги искам да почистя дюзите на колата ми ( 320д е46 150к 2003г ) и търся сервиз в Дорич или Варна , качествен сервиз в който наистина си вършат работата както трябва моля помогнете
Моля за адрес.

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
- Black-Power
- младши ентусиаст
-
Re: Почистване на дюзи - сервиз ?
Колега, още ли имаш проблема с паленето? Дюза/дюзи ли се оказа ?
Stop me, if you can 

- Nakamuri123
- кандидат ентусиаст
-
Soni написа:Колега, още ли имаш проблема с паленето? Дюза/дюзи ли се оказа ?
Не сега в топлото време съм нямал проблем тя си пали в топлото , а не се е застудило да се изпробва иначе пак сменях свещи понеже и 4-те бяха изгорели а уж били здрави....

- Black-Power
- младши ентусиаст
-
Как не помага? Виж, че колегата те е ориентирал към кого да се насочиш. Защо ще ги буташ дюзите? Профилактично или има някакви проблеми? Какви са стойностите на INPA? Не можеш ли сам да ги извадиш? И евентуално да ги занесеш в Бош сервиз? Ако се затрудняваш, имаш ми номера. Звънни, ще ти обесня.
Stop me, if you can 

- Nakamuri123
- кандидат ентусиаст
-
Soni написа:Как не помага? Виж, че колегата те е ориентирал към кого да се насочиш. Защо ще ги буташ дюзите? Профилактично или има някакви проблеми? Какви са стойностите на INPA? Не можеш ли сам да ги извадиш? И евентуално да ги занесеш в Бош сервиз? Ако се затрудняваш, имаш ми номера. Звънни, ще ти обесня.
Ами и профилактично и понеже докато не излезе от синия сектор (да загрее) ми пуши ( цвета беше бял докато беше с катализаторите , а сега е сивичак нафтен без катализаторите) и между 1800-2000 оборота като държа на скорост 2-ра 3-та 4-та да подържам гаста на тея обороти и колата почва да придърпва осеща се едно на пред на зад люлеене и като гледам стрелката на обортомера в този момент се люлее леко , но само докато е студена и то само на тея обороти и то само като е една междинна гас (да подържам в града ) . Не искам аз да ги вадя ,че те притенциозни .
6 мнения
• Страница 1 от 1