Помощ за избор на амортисьори

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E70 3.5d

Помощ за избор на амортисьори

Мнение от genuine » 04 Мар 2016, 17:51

Здравейте, колеги. Трябва да сменям задните амортисьори, но незнам какви да взема. Колата по принцип е много ниска и мисля, че е със оригинално спортно окачване. Проблемът е, че не съм сигурен. Вин номерът е: WBAAM11060KF11469

Амортисьорите са черни на цвят и пише BMW, ако ви помага с нещо.

В "КОСЕР" ми предлагат 2 варианта на kayaba - спортни и обикновенни. Кои от тях да взема или да се ориентирам към друга марка?

Благодаря предварително за съдейсвието!
Кефа цена няма!!! Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 2002

Re: Помощ за избор на амортисьори

Мнение от Taricate » 04 Мар 2016, 20:04

genuine написа:Здравейте, колеги. Трябва да сменям задните амортисьори, но незнам какви да взема. Колата по принцип е много ниска и мисля, че е със оригинално спортно окачване. Проблемът е, че не съм сигурен. Вин номерът е: WBAAM11060KF11469

Амортисьорите са черни на цвят и пише BMW, ако ви помага с нещо.

В "КОСЕР" ми предлагат 2 варианта на kayaba - спортни и обикновенни. Кои от тях да взема или да се ориентирам към друга марка?

Благодаря предварително за съдейсвието!

Kayaba Excel-G - втора година карам и съм изключително доволен. Преди имах пак е46 със Sachs - но не бях доволен.
Добрите шофьори имат остатъци от насекоми по страничните си прозорци! - Валтер Рьорл

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 04 Мар 2016, 21:28

Вземи си BILSTEIN B8 24-026987 , аз и Mad_presley си сложихме такива и са супер.
имаш опция 226 Sports Suspension Settings
Което ще рече ,че си със ниско окачване и ти трябват по-къси амортисьори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 05 Мар 2016, 0:31

Taricate написа:
Kayaba Excel-G - втора година карам и съм изключително доволен. Преди имах пак е46 със Sachs - но не бях доволен.

Е и какво е по-доброто на Каябата?? :shock:
Бих се съгласил единствено и само ако имаш някакви специфични изисквания към возията на колата, което не се споделя от голямото мнозинство автолюбители.
И към колегата относно КОСЕР - двама мои приятели прекратиха да купуват от тази фирма, а не са тъпи момчета и имаха отлични отстъпки. Явно е имало защо. :dunno:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Назад към E46