Тапицерия.
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Тапицерия.
Някой знае ли откъде може да се купи хубав плат за тапицерия? Намерих много добър тапицер, но работи с материали на клиента. Ако стане добре ще е важна информация за всички. Давайте.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
на Ботев като тръгнеш към ц.гара от сливница
на Ботев като тръгнеш към ц.гара от сливница отляво преди да стигнеш 3 тата пряка има магазин за платове/дамаски ... едно време имаше много
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Тапицерия.
Бих ти казал ако си от Русе но.... Иначе и аз си претапицирах моите с Алкантара или как там се казваше плата. Станаха много яко. Виж тук в личната ми галерия ако искашJoro2004 написа:Някой знае ли откъде може да се купи хубав плат за тапицерия? Намерих много добър тапицер, но работи с материали на клиента. Ако стане добре ще е важна информация за всички. Давайте.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
тапицерия
здр. аз съм на 60км от русе и често патувам до там. имам нужда да си претапицирам салона,ако можеш да ми кажеш от каде мога да си купя плат.благодаря предварително
4 мнения
• Страница 1 от 1