Джанти за е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- The_One1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320d 177hp
Re: Джанти за е90
Да се освежим малко джантите, че идва време за смяна

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
tihomair написа:Не мога да се сетя сайта в който се проверява дали дадена гума става на даден размер джанта, та ще питам или как беше сайта или гума 275 става ли (в разумните границ) на 8,5j
Може да се монтира, но ще стои малко странно.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Never mistake motion for action...
- emba
- Потребител
-
- Кара: BMW 318d (122hp) E90
- Мечтае да кара: BMW M3 F80
http://www.bmwstylewheels.com/bmw/244 някой случайно да слагал такива на е90 колебая се между тях и реплика на style 285 http://www.bmwstylewheels.com/bmw/285 с еt 30. 

- Leon
- старши ентусиаст
-
Още на "реплика" трябва да ти свърши колебанието 

Не са толкова яки ,че да си взимаш тяхна реплика - лично мнение,освен това са си реплика...
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Как ви се струват тия джанти дали са оригинални style 194?
Може ли да се познае от снимките, че са подозрително евтини

Може ли да се познае от снимките, че са подозрително евтини

- Leon
- старши ентусиаст
-
Първи признак - само 17'' с различна ширина на предни задни. После се гледат щампите от вътрешнта страна. Тези не са от най-копираните БМВ джанти. Подозрително евтини = подозрително крадени. Но може и да е друга причината. Иначе са страхотни джанти.
Аз съм с такива на е46-та и стоят наистина страхотно. Доста ги заглеждат 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
Leon написа:Първи признак - само 17'' с различна ширина на предни задни. После се гледат щампите от вътрешнта страна. Тези не са от най-копираните БМВ джанти. Подозрително евтини = подозрително крадени. Но може и да е друга причината. Иначе са страхотни джанти.
Само да кажа относно различната ширина на предни и задни. Купих от M CAR style 161 с еднаква ширина. Имаше вариант и с 8 и 8.5, но ми казаха, че еднаквата ширина се води зимен вариант, за да имаш 4 еднакви гуми.
- Leon
- старши ентусиаст
-
Да, верно, че го имаше варианта зимен комплект. Още по-добре, ако искаш да караш с еднакви гуми отпред и отзад.
- rAd000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90 LCI, 325TI e46
- Мечтае да кара: M140ix, 440ixGC, GT63S AMG, G63 AMG
Както обещах снимките с "Z-ките"

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Колега, задните излизат ли извън калниците или на мен така ми се струва? И в случай, че е така, какво става, ако влезеш в по-дълбока дупка? Питам, защото искам да взимам фланци и май ще излязат като при теб.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
rAd000 написа:Както обещах снимките с "Z-ките"
Честито за джантите колага, на снимката по напред в темата бордовете са лъскави, според мен с лъскави ще седи по добре, но това си е мое мнение

И определено трябва да и сложиш по-ниско и твърдо окачване за да допълниш визията

- rAd000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90 LCI, 325TI e46
- Мечтае да кара: M140ix, 440ixGC, GT63S AMG, G63 AMG
Джантите са ет35 колега оригиналните ми джанти са ет34 - демек не излизат,с малката разлика че новите са 9,5j отзад и 8,5j отпред а оригиналните бяха 8j.И да излизат колата е достатъчно висока без спортно окачване а и e само с 19-ки.Има хора карат с 20-ки и не упират никаде.Смисъл никой няма да се нацели в дупка 1 метър дълбока нали така.Аз също съм запален към фланците и мисля че скоро ще си набавя за задницата мисля поне 15мм на колело да излезнат малко навън.Спортното окачване мисля че само хваща окото а комфорта става на много минус и през ум не ми е минавало да си го причиня.Благодаря остава да ги пазя от жената 
За колегата от горният пост: Не джантите които съм постнал в предният си пост са същите просто са с предпазно фолио по краищатата както пристигнаха в кашоните.

За колегата от горният пост: Не джантите които съм постнал в предният си пост са същите просто са с предпазно фолио по краищатата както пристигнаха в кашоните.
Здравейте,
малко съм зелен още и имам въпроси: на е90 2ка D с спортно заводско окачване се чудя 16/17ки ли да слагам за летни и на 17ките на 50 дали ще влязат(предницата),че не ми се рискува по пътя по който карам да слагам по-малки от 45-50
малко съм зелен още и имам въпроси: на е90 2ка D с спортно заводско окачване се чудя 16/17ки ли да слагам за летни и на 17ките на 50 дали ще влязат(предницата),че не ми се рискува по пътя по който карам да слагам по-малки от 45-50