за vw,opel и mb маняците

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 05 Дек 2006, 15:21

ам че защо само така се дразните???? прави ми впечатление че когато на сфетофар застанат бмв и друга кола и почва едно форсиране та знаели се!!!! не мога да разбера какво ги драни бмв-то??? а колкото до сбирките не виждам голям смисъл 10-15 човека да ходят в ресторант заемайки 40 местна маса да речем!!! така като гледам Вашият форум може би е един от най-големите по численост в страната,може би?както Вие така и всеки собственик се стреми да изтъкне най-добрите стани на колата си!!! има коли които се чупят повече от други но за това не е виновна колата!!!! виждал съм и доста бмв-та в доста лошо техническо състояние а и не само бмв-та!!!не смятам че темата е достойна за този форум!!!! поздрави!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 05 Дек 2006, 15:33

Неискам да се заяждам,ама малко грешите
1-зависи си от колата,кой е карал преди и как е подържал
2-ето пример:баща ми 1998,си купи opel-vectra от Италиа,втора ръка.От 1998г-2003г си я караше без проблеми,без да сменя нищо.
3-Майка ми преди три години си купи golf-3 и в продължение на три години,всеки месец я караше на сервиз
4-Просто зависи на каква кола попаднеш.

Master of the dark side
Аватар

Мнение от MiRaCuLiX » 05 Дек 2006, 16:52

evans написа:Неискам да се заяждам,ама малко грешите
1-зависи си от колата,кой е карал преди и как е подържал
2-ето пример:баща ми 1998,си купи opel-vectra от Италиа,втора ръка.От 1998г-2003г си я караше без проблеми,без да сменя нищо.
3-Майка ми преди три години си купи golf-3 и в продължение на три години,всеки месец я караше на сервиз
4-Просто зависи на каква кола попаднеш.

Подкрепям колегата то е доста относително ... аз лично мога да кажа че всички хора сме еднакви и няма значение каква марка караме! Въпросът е обаче там .... в няколкото гнили ябълки който влизат в нашият форум и директно започват да ни плюят и нападат ... ето това се нарича тесногръдие, малодушие и завист... само, че немога да разбера тази завист на каква почва се базира, на завист към авомобилите или към целият им живот ...
BMW never stop's ....

Любо Тодоров

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 05 Дек 2006, 17:21

aбе аз защо си мисля ,че павлинчо е пуснал такава тема имаики предвид това че хора от други форуми се регват тук с цел да всяват смут и да ни хранят(тва си е чисто шопски лаф).
на никого неможе да се забрани това ,както те влизат тук така и убеден съм че и доста от нашите хора влизат в чужди форуми.

да не би да бъркам?павка поправи ме.

всеки има правото да харесва марката която има и да устоява неината защита,но през всички тези години поне аз научих,че за да имаш бмв то трябва да си склонен на жертви
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

тия-ония

Мнение от павката » 05 Дек 2006, 19:23

смлях се от смях с коментарите ви,слага те ги на място всички.писнало ми е да слушам глупости за бмв и тва е.то и времето си показва-приятели които изневерят на марката и после си блъскат главичките и после пак на бмв да спят спокойно.а всеки 2-ри от тия като са па улиците и гледат лошо и дават 1 гас не е истина,а под капака 1.3 и се чуди кво да прай(така ли е ).и моята се чупи,ама на 200 да разбиеш дифа и да не те остави на пътя,а като е на 25% в снега как гледат тъпо-де си тръгнал с туй бмв?ами дето си искам бе,даже и се забавлявам.много се паля на слеците,щото на мен бмв(е30) ми е мерак от малък.не съм чакал тате де ми купи голф и да му слагам ангели щото бмв е с такива.
p.s. оня с вейрона не мое си направи сбирчица като нас,щото ще е само той....хахахахахахаха
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 05 Дек 2006, 22:36

Писна ми да преглъщам тузарското поведение на някои хора- в момента карам опел астра и съм върл фен на БМВ- но явно то е само за посветени- на които не им дрънкат стотинки в джоба- абе кой те каза кой какъв е - познавам професори и хора с много, ама много пари, които прсот не карат БМВ- но аз го обичам- но в момента статусът ми ме принуждава да шофирам Астра. А не е и именно тази тема избиване на комплекси от стран ана бмв шоферите- това, че караш БМВ не те прави човек по-добър от останалите- колата на прави човека баце- има ама много пустиняци с БМВ - и в този форум сигулно има, има и много свостни хора, има и други с други коли, които просто не карат самолтните перки- редно ли да поставяш всички под общ знаменател- и тези, които мародерстват тука и тези, които обичат БМВ, но не го шофират в момента- съжелявам, че отказвате хората от марката, защото именно с подобно поведение като на автора на темата създавате образ ана човека с БМВ, които нарушава правилата за движение и е гъзар на фона на балканската си простотия и недорасъл комлексаризъм- добре пич- щом е толкова зор и трябва ще напускам форума след приятното ми прекарване тук и достата неща, които научих- но акот човек, който се чувства на чуждо мусто, неискан и неканен- ок няма проблем- спазвам вашите условия, защото това е вашия дом- но са замисли какво си изплякал в тази тема-...................... Жалко БМВ юзъри- някои от вас плюха по имиджа на БМВ и оцвъкаха онова, което се нарича гордост да си шофер на БМВ.
но защо да се ядосвам повече - то на немислещ човек- какво да му обясняваш- слъд време може и да с есрещнем на пътя- но тогава, ще карам БМВ като нормален европеец- а не както.................

Явно това е било затворено общество на хора, дето си пият заедно и не позволовят други хора да споделят страстта на самолетната перка
Последна промяна BMW_maniac на 05 Дек 2006, 22:48, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 05 Дек 2006, 22:48

Само да допълня с официални докуенти- и то став адума за клуба- не за форума:

Цитат:
Чл.4. Целта на Клуба е да стимулира и обединява гражданите, техните общности и
организации като насърчава и развива потребностите им, свързани с:
(1). разширяване на знанията и насърчаване интереса към автомобилизма и
техниката, хората, които се интересуват от моторни превозни средства с марката
БМВ, трябва да получат възможност да се информират по интересуващи ги
технически въпроси, туризма и икономически проблеми, да обменят опит, да
прекарват заедно свободното си време, организирайки прояви от всякакъв вид, като
всички те не са на политическа или верска основа.
(2). придобиване на умения и опит:
а) за безопасен и майсторски клас на шофиране с цел намаляване на високия
процент на пътно транспортни произшествия в страната;
б) за решаване на конкретни проблеми с безопасността на движение.
(3). оптимално решаване на обществените проблеми.
Чл.5. Клуба има следния предмет на дейност:
(1). организиране на курсове и школи за членовете на Клуба във връзка с
придобиването на безопасен и майсторски клас на шофиране;
(2). организиране на семинари с членовете на Клуба свързани с новостите в
световното автомобилостроене;
(3). организиране на курсове с членовете на Клуба под мотото “Направи си сам” с
автомобилна насоченост;
(4). организиране на екскурзионни автомобилни турове и обиколки с членовете на
Клуба с развлекателна насоченост;
(5). популяризиране на дейностите на Клуба чрез създаване на страници в
Интернет;
(6). издаване на публикации и статии свързани с автомобилизма и автомобил-ните
екскурзии на страниците на Клуба в Интернет;
(7). други дейности с идеална цел.
ГЛАВА ТРЕТА
ЧЛЕНСТВО
Чл.6.(1) Членове на Клуба могат да бъдат всички пълнолетни лица, включително
жени, чиито съпрузи /и обратното/ са собственици на автомобили БМВ, и които са
заинтересувани от целите на този БМВ-клуб и които искат да споделят правата и
задълженията описани в чл.7 и 8 на настоящия устав. Притежаването на автомобил
или мотоциклет БМВ е предпоставка за пълноправно членство в “БМВ Клуб
България”
(2) Лица, които искат да подпомогнат целите на Клуба, без да споделят правата и
отговорностите, описани в чл.7 и 8 на настоящия устав, могат да станат извънредни
членове. Те не получават права, нито са избираеми. Ако член смени марката на
превозното си средство, автоматично губи правото си на глас и става извънреден
член. Лица, които не са членове на Клуба, могат да участват в организираните от
него прояви, но те нямат активно или пасивно право да гласуват.
Край на цитата.
Поздрави.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 05 Дек 2006, 23:46

маняк,нямам за цел да превръщам бмв обществото в затворено.просто споделям мнение за това как се отнасят към нас, надъханите карачи на споменатите марки,как плюят по нас даже във форума ни.ти може да си с опел,но заяждаш ли се с някой тук?те шофьорите на другите марки предизвикват неприязънта към тях и автомобилите им.аз споделям мнение продиктувано от опит,тук в зарата всеки драйвър е с едни гърнета,самочувствие и карат като бесни все че са на писта.и който е с бмв не значи че е паралия,грешно ме разбираш,аз визирам всички онези сбърканяци дето само се дразнят с марката.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 06 Дек 2006, 0:42

pavlin_e30, много се бъркаш с "плюенето". Това, че един-двама замаяни младежа са се регнали тук и са написали "Аууу моята тойота как ги къса бимите" или "С голфа само ми гледат стоповете" не означава, че масово нарда се е юрнал да пише простотии във този форум :idea:

Точно обратното мнение може да си извади човек от твоят пост, с изказвани от рода "мислят си че карат коли" и т.н. кой впечатляваш?

Тези които карат коли със сини диоди на пръскалките и лайсни не избират по марка, колега. Виждал съм "уникални" коли от всякакви марки, включително BMW и MB :idea: Е к'во сега? Да кажем, че всички фенове на BWM в нет-а са селяни?

А ако говорим за социален статус, който ти дава колата - признавам за такива доста модели и все нови коли, включително и BMW, но немога да приема, че една 15 годишна кола носи някакъв социален статус - такава кола се кара от маниак :idea: А за маниака няма спирачки - той може да кара както кола 200к, така и през уикенда да припалва любимия си Кадет, който му е помогнал за първия милион :idea: Е тези хора как да ги наречем? Селяни, рогачи, пустиняци?

Остави хората да си карат каквото си искат и като дойде някой да "храни" - ами има си модератори, пък и тука гледам не сте много стеснителни - добре ги храните и вие :mhihi:
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 06 Дек 2006, 10:01

тая тема е безпочвена и няма
да доведе до никъде!!!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Предишна