продажба на апартамент

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

продажба на апартамент

Мнение от Exy » 05 Дек 2006, 15:50

Здравейте, интересува ме някой дали е продавал апартамент и как стои въпроса с агенциите, които предлагат да ти го продадат с/у комисионна. Значи един ми предлага да подпиша договор за 3 месеца, като в този срок агенцията се наема да рекламира и показва апартамента а аз нямам право в този срок да го продавам сам или с друга агенция. Имоти доверие се казва агенцията. Освен това по телефона ми звънят от други агенции и ме питат дали да го предлагат на клиентите си и питат кога може да се правят огледи, като не споменават нищо за сключване на договор. Та тоя договор нещо не ми вдъхва доверие, някой ако има иформация по въпроса ще съм благодарен да я сподели :)
We love you Ronnie!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Дек 2006, 15:56

Имаш лс ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 05 Дек 2006, 17:00

Горещо те съветвам да се обадиш на този телефон 0899 80 34 84 Александра.Аз лично се занимавам с това (покупко/продажба на жилища) и работя само и единствено с тази жена.много е навътре в материята,много е коректна и т.н.

Лек ден
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 05 Дек 2006, 17:01

Не се обвързвай с тия договори, а подай обявата в повечко агенции
така или иначе всяка агенция ти го рекламира, стига цената да е нормална, ако цената ти е завишена, в повечето случай обявата се забутва в някое чекмедже и въобще не се публикува по вестниците

повече агенции -> повече реклама -> повече заинтересовани -> повече огледи -> по-бързо продаване

и за край ще си позволя да спамна една агенция с която в момента нямам връзка, но съм бил партньор и знам че са коректни :)

http://www.TriumpConsult.com

edit: ако кажеш че Владимир те праща може и да има намаление

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Дек 2006, 17:07

А въобще няма да е зле и ти самия да си пускаш реклама-вестници,интернет,ше ти е много по-евтино,отколкото да платиш комисион на агенция най-накрая.А относно договора-няма подводни камъни там,но не го подписвай,не е изгодно :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 05 Дек 2006, 17:11

аз работя с агенция Столица не че нещо ,но там брокерите са ужасно внимателни никъкви договори Рени 0899 98 82 97

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clikk » 05 Дек 2006, 19:58

договор с агенция за недвижими имоти :shock: :shock: останаха ли още будали??????

обяви го в колкото искаш агенции без да подписваш нищо, който успее ще го продаде.

N.B. - каквото и да ти говорят, в БГ няма коректен брокер. единственото което ги интересува е сделка, на всяка цена! всички евентуални последици са за твоя сметка. не договор, кърваво писмо да ти подпише брокер, по никакъв начин не може да бъде задължен да поеме каквато и да било отговорност, така че за съжаление всичкои са красиви но празни думи и надеждата всичко да мине добре от само себе си. най добре работи с личен познат, а още по добре си намери адвокат, който работи сделки с НИ и не вярвай на брокерите, които казват винаги че адвокатите пречат на сделките, поне ти защитават правата.
Успех
а сега, де?

Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Дек 2006, 22:02

не знам как е в столицата, но в провинцията от агенции само може да си изпатиш :) Ти им даваш хляб т.е. да ти продават апартаментите, а те само черпят информация от теб и работят зад гърба ти. Тлъсти комисионни от теб за покупка на земя и никой не защитава интересите ти. Никакви договори с тях - ако могат да продават добре дошло ако не да си гледат работата :))

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clikk » 05 Дек 2006, 22:09

:mhihi: :mhihi: брокерите работят по един и същи начин навсякъде, но по морето е страшно освен комисионните ако не ги хванеш навреме реализират чак "курсови" разлики, което си граничи с престъпление, ама обикновенно се разбира, чак когато е късно.
а сега, де?

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E-31 » 05 Дек 2006, 22:44

Я пусни една обява в "продава". Току виж форума изиграл ролята на агенция :winky: . Сериозно, ако пък не искаш - ЛС

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 06 Дек 2006, 0:31

Категорично НЕ подписвай такива неща няма никакъв смисъл... По този начин си затваряш възможността да го продадеш на клиент от друга агенция и т.н. Това е най-новият номер на всички агенции.. Пусни си обява и те сами ще те търсят да го гледат и предлагат вместо теб... Но не подписвай нищо друго освен предварителен договор ;) ;) ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 06 Дек 2006, 1:41

Аз също мога да ти помогна, както с предлагане на жилище, така и със съвет какво, къде как да търсиш. В случай на интерес от твоя страна, ми пиши на ЛС .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 06 Дек 2006, 12:32

Благодаря за съветите, тоя договор наистина е набутвация няма смисъл да разчитам само на една агенция.
We love you Ronnie!

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 06 Дек 2006, 13:06

И верно вземи пиши какво и къде продаваш ;)
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 06 Дек 2006, 16:44

We love you Ronnie!

Назад към Извън Темата