смяна на горивен филтър
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
смяна на горивен филтър
Здравейте колеги,днес с помощта на колега от форума обслужихме колата ми (е46 320д 150кс).След смяната на горивния филтър на няколко пъти ми светна лапмата ДДЕ и изгуби мощност.Когато изгася и я запаля се оправя.Възможно ли е още да не се е обезвъздушила системата или да търся проблема някъде другаде.

- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Re: смяна на горивен филтър
Може на обратно да е сложен. Като се смени филтъра от начало първите 2-3 паления пали по трудно, но няма проблем. След 2-3км се оправя.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- madrus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 60 - 218 ка
- Мечтае да кара: V 10 5.0
Не , защото си команреал . Проверихте ли дали сте стегнали от едната страна маркуча . От другата е на щипка и има една малка гумичка . Първо проверете там .
- madrus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 60 - 218 ка
- Мечтае да кара: V 10 5.0
Горивния на 150-ката неможе да се сложи на обратно .
- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Може и още как
И от двете страни е на скоби. Има и друг филтър, но той е за коли с подгряване на горивото, а на 320 мисля няма такава опция. Оня ден сменях моя филтър. Знам какво може и какво не.
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E46-3-SERIES-320D-M47-09-01-FUEL-FILTER-ORIGINAL-SUPPLIER-BOSCH-NEW-/200905617195
И от двете страни е на скоби. Има и друг филтър, но той е за коли с подгряване на горивото, а на 320 мисля няма такава опция. Оня ден сменях моя филтър. Знам какво може и какво не.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
филтъра,който сложих аз е същият като този от снимката...направи ми впечатление че колата стана малко по-пъргава,но като я изцепя 1-2 пъти и ми влиза в авариен режим...странното е че стана след смяната на този филтър...аз лично си го обяснявам с това,че още не се е обезвъздушила напълно системата,защото съм минал има няма 2км...днес пак ще я покарам да видя дали ще ми направи същия номер

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
minimalcoholic написа:филтъра,който сложих аз е същият като този от снимката...направи ми впечатление че колата стана малко по-пъргава,но като я изцепя 1-2 пъти и ми влиза в авариен режим...странното е че стана след смяната на този филтър...аз лично си го обяснявам с това,че още не се е обезвъздушила напълно системата,защото съм минал има няма 2км...днес пак ще я покарам да видя дали ще ми направи същия номер
Сменяш филтър - и караш ...няма обезвъздушавания..не трябва да влиза в авариен режим
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
колата се оправи колеги,явно е имало въздух в системата...мерси за всички отговори 

- joreto330
- Потребител
-
- Кара: 04'330CD coupe and 91'318is
- Мечтае да кара: 320is
- Детайли за колата: много убава :D
Здравейте колеги понеже ми предстой смяна на горивния филтър (колата е 330д. 2004г. купе) та погледнах едно 2 клипчета и видях е има 2 разновидноси а може и повече на филтрите да единия който видях беше с 2 входа и 2 изхода като единия е нещо за обезвъздушаване става въпрос за филтър на (ман) другия само един вход и един изход има ли някаква разлика и бихте ли ме посъветвали кой да избера благодаря ви предварително
На един мъж,конски сили и женски цици все са му малко!
- kpacKoOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е46 318Ci
Има ли нещо по специално при смяната на горивния филтър при е46 бензин 

11 мнения
• Страница 1 от 1