за vw,opel и mb маняците
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
за vw,opel и mb маняците
с риск доста хора да ме нападнат ще споделя някои мисли.обръщам се към онези слепци с гореспоменатите марки,дето се врът в нашия форум-да вземат да разгледат снимките от сбирките,които се правят.от там ще им стане ясно защо трябва да спрат да цапат тук.бе как така ние с тия чупливи бмв-та,дето горят зверската и с тая скъпа подръжка(това е основното,което те знаят )се събираме насам-натам,ядем,пием(виж масите) и си правиме веселото.аз дето ги знам тез заблудените,висят по някви кофти заведения и бензове постоянно и си пият безалкохолното и ближат рани кви ремонти ги чакат и се вайкат горките(аааааааааааааааааууууууууууууу).в джобчетата им само стинки дрънкат,блазе на магазините за авто части дето пазарят.пък феновете на марката все пияни,весели и трошат пари по колите си,ама експериментират.а големите събори дето се провеждат са без коментар.
е ако не съм прав вкарайте ми малко критика!!!!!
е ако не съм прав вкарайте ми малко критика!!!!!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ми понякога и аз се чудя за кво изобщо влизат в нашия форум, ама в повечето случаи е за да обясняват как Ауди 1.8Т къса Е30 325 от всякъде, щото тате така вика или как Голфа е ултра здрава кола ама видиш ли само по 10 пъти в годината влиза за ремонт щото ги е оставил на пътя, а най-важното е колко е бърза Астра ГСИ със сини пръскалки и неони 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Paco_RS4 Style
Има много такива потребители, които се регистрират само за да хранят, но уви накрая те се оказват нахранени и то доста стабилно.
Има ги и винаги ще ги има. На вкус и цвят приятели няма, но ние не пълним техните форуми с глупости нали така...
(Cosmo RulezZZzz)
Те си знаят защо го правят. Най-вероятно така им минава болката от това, че колата им ги е предала преди час и 1/2 насред пътя...
Да сте живи и здрави пичове...Вие ни забавлявате.

Има много такива потребители, които се регистрират само за да хранят, но уви накрая те се оказват нахранени и то доста стабилно.

Има ги и винаги ще ги има. На вкус и цвят приятели няма, но ние не пълним техните форуми с глупости нали така...

Те си знаят защо го правят. Най-вероятно така им минава болката от това, че колата им ги е предала преди час и 1/2 насред пътя...

Да сте живи и здрави пичове...Вие ни забавлявате.

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Аз що си мисля, че по старите модели на МБ, като 124 примерно са едни от най здравите коли изобщо, и рядко помирисват сервиз?
Е Верно че от Астра ГСИ по-здраво няма, ама все пак
Е Верно че от Астра ГСИ по-здраво няма, ама все пак

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
123ката е по здрава..
Гледайте тая тема да не тръгне в грешна посока с обиди и т.н., че ще приключи много бързо.
Гледайте тая тема да не тръгне в грешна посока с обиди и т.н., че ще приключи много бързо.

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
pavlin_e30 не мога да се съглася напълно
Може да не карам сега бмв,но някой ден ще си зема пак.
Не мисля че трябва да сравняваш идиотите които пишат във форума по колата(въпреки че 90% карат голф и 10% други)
Аз лично не съм видял човек с мерцедес да обижда колега така че мисля че "mb" в заглавието е излишно
Нека не създаваме още простотия,а да се опитаме да е намалим малко

Не мисля че трябва да сравняваш идиотите които пишат във форума по колата(въпреки че 90% карат голф и 10% други)
Аз лично не съм видял човек с мерцедес да обижда колега така че мисля че "mb" в заглавието е излишно

Не карай с крака и ръце,а с ум и сърце!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
PPP написа:pavlin_e30 не мога да се съглася напълноМоже да не карам сега бмв,но някой ден ще си зема пак.
Аз лично не съм видял човек с мерцедес да обижда колега така че мисля че "mb" в заглавието е излишно![]()
За Мергела съм съгласен с теб, че не е в списъка с бракмите, а колкото до хората, ние съдим това което наричат автомобили, а не тях самите, аз също познавам хора каращи Голф примерно, много точни, ама горките както казва Роската са Хал-хабер на тема автомобили за съжаление!

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Темата е интересна
Само дето Мергелите може да ги изключите. Има много колеги от Мерцедес клуба дето са се регнали тук. Според мен хората с мерцедесите са доста по-улегнали за да се занимават с щуротии
Но виж сега за Голфъ няма какво да говорим. Много са нахакани, особено с лайсна тунинг и лилави габарити
Ама взеха много Алди-джии да се намират дето избиват някви комплекси
Ма то щото с голфа са едно и за това. Фирмена полтика
Сега остана и някой с шкода или вейрон да намине да се репчи
Да си карат бързите коли и да не ни занимават...

Но виж сега за Голфъ няма какво да говорим. Много са нахакани, особено с лайсна тунинг и лилави габарити

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2