за vw,opel и mb маняците

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

за vw,opel и mb маняците

Мнение от павката » 04 Дек 2006, 23:30

с риск доста хора да ме нападнат ще споделя някои мисли.обръщам се към онези слепци с гореспоменатите марки,дето се врът в нашия форум-да вземат да разгледат снимките от сбирките,които се правят.от там ще им стане ясно защо трябва да спрат да цапат тук.бе как така ние с тия чупливи бмв-та,дето горят зверската и с тая скъпа подръжка(това е основното,което те знаят )се събираме насам-натам,ядем,пием(виж масите) и си правиме веселото.аз дето ги знам тез заблудените,висят по някви кофти заведения и бензове постоянно и си пият безалкохолното и ближат рани кви ремонти ги чакат и се вайкат горките(аааааааааааааааааууууууууууууу).в джобчетата им само стинки дрънкат,блазе на магазините за авто части дето пазарят.пък феновете на марката все пияни,весели и трошат пари по колите си,ама експериментират.а големите събори дето се провеждат са без коментар.
е ако не съм прав вкарайте ми малко критика!!!!!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 05 Дек 2006, 0:08

ми понякога и аз се чудя за кво изобщо влизат в нашия форум, ама в повечето случаи е за да обясняват как Ауди 1.8Т къса Е30 325 от всякъде, щото тате така вика или как Голфа е ултра здрава кола ама видиш ли само по 10 пъти в годината влиза за ремонт щото ги е оставил на пътя, а най-важното е колко е бърза Астра ГСИ със сини пръскалки и неони :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 05 Дек 2006, 0:19

А още по-важни са обявите във форумите им от типа: Продавам 3месечна карта за градския транспорт, че ми излезе колата от сервиза по-рано :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaxMan » 05 Дек 2006, 0:28

Кофти тема се започна................. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 05 Дек 2006, 0:35

Paco_RS4 Style :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Има много такива потребители, които се регистрират само за да хранят, но уви накрая те се оказват нахранени и то доста стабилно. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Има ги и винаги ще ги има. На вкус и цвят приятели няма, но ние не пълним техните форуми с глупости нали така...:?: (Cosmo RulezZZzz) ;)

Те си знаят защо го правят. Най-вероятно така им минава болката от това, че колата им ги е предала преди час и 1/2 насред пътя... ;)

Да сте живи и здрави пичове...Вие ни забавлявате. :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 05 Дек 2006, 0:40

Аз що си мисля, че по старите модели на МБ, като 124 примерно са едни от най здравите коли изобщо, и рядко помирисват сервиз?
Е Верно че от Астра ГСИ по-здраво няма, ама все пак :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 05 Дек 2006, 0:42

Истината си е истина...124-ката е здрава кола... ;)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 05 Дек 2006, 0:52

123ката е по здрава..
Гледайте тая тема да не тръгне в грешна посока с обиди и т.н., че ще приключи много бързо. ;)

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 05 Дек 2006, 0:55

важното е да не се нервирате и да има пари за коли 8) ;)

Потребител
Аватар

Мнение от PPP » 05 Дек 2006, 3:54

pavlin_e30 не мога да се съглася напълно :( Може да не карам сега бмв,но някой ден ще си зема пак.
Не мисля че трябва да сравняваш идиотите които пишат във форума по колата(въпреки че 90% карат голф и 10% други)
Аз лично не съм видял човек с мерцедес да обижда колега така че мисля че "mb" в заглавието е излишно :?:
Нека не създаваме още простотия,а да се опитаме да е намалим малко ;)
Изображение

Не карай с крака и ръце,а с ум и сърце!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 05 Дек 2006, 8:52

PPP написа:pavlin_e30 не мога да се съглася напълно :( Може да не карам сега бмв,но някой ден ще си зема пак.
Не мисля че трябва да сравняваш идиотите които пишат във форума по колата(въпреки че 90% карат голф и 10% други)
Аз лично не съм видял човек с мерцедес да обижда колега така че мисля че "mb" в заглавието е излишно :?:
Нека не създаваме още простотия,а да се опитаме да е намалим малко ;)

За Мергела съм съгласен с теб, че не е в списъка с бракмите, а колкото до хората, ние съдим това което наричат автомобили, а не тях самите, аз също познавам хора каращи Голф примерно, много точни, ама горките както казва Роската са Хал-хабер на тема автомобили за съжаление!
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 05 Дек 2006, 10:46

Темата е интересна :mhihi: :mhihi: Само дето Мергелите може да ги изключите. Има много колеги от Мерцедес клуба дето са се регнали тук. Според мен хората с мерцедесите са доста по-улегнали за да се занимават с щуротии :D
Но виж сега за Голфъ няма какво да говорим. Много са нахакани, особено с лайсна тунинг и лилави габарити :mhihi: Ама взеха много Алди-джии да се намират дето избиват някви комплекси :mhihi: :mhihi: Ма то щото с голфа са едно и за това. Фирмена полтика :mhihi: :mhihi: Сега остана и някой с шкода или вейрон да намине да се репчи :mhihi: :mhihi: :mhihi: Да си карат бързите коли и да не ни занимават...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 05 Дек 2006, 10:53

Да не говорим за лафа "От както съм е взел не съм е барнал" а всъщност колата плаче за основен ремот :)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 05 Дек 2006, 13:07

Абе да си говорят какво се занимавате с тях нали си знаете че BMW е The Best. :mhihi: :mhihi:
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 05 Дек 2006, 14:58

Брееее то все още е споко всичко тука :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата