Черен таван за е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Re: Черен таван за е39
Тоест , пластмасите дето са в средните колони ( от вътрешната страна ) + държачките за дръжките дето са от вътрешната страна , или те не ми трябват толкова защото може да се разпробие в близост до текущите дупки ?
За отзад трябва ли някакво преправяне т.е. да си подготвя ли дремел + капчица и т.н. ?
Благодаря.
Ако се сетите нещо което е кофти и т.н. моля пуснете малко инфо за да не се боря като прасе с тиква , че аз и шибидаха ще сменям със стъклен
За отзад трябва ли някакво преправяне т.е. да си подготвя ли дремел + капчица и т.н. ?

Благодаря.
Ако се сетите нещо което е кофти и т.н. моля пуснете малко инфо за да не се боря като прасе с тиква , че аз и шибидаха ще сменям със стъклен

На задните се режат леко краищата /1-1.5см макс баш в ъгъла долу от към стъклото страната/ и старите щипки влизат в дупките си без проблеми. Средните - също, но шофьорските и пасажерската са..по играчка и утре както е събота ще се хвана да ги оправя най-накрая, че ме дразни. Тавана пасва и той без проблем, дръжките на тавана (и за 4те) пробиваш по една допълнтиелна дупка в тавана /няма да изкочи болта, не се притеснявай
/, сенниците същата работа - на всеки един просто измерваш къде се пада втората дупка и напасваш според твоите /оригиналните/ 
Разликата идва, че при фейса има еърбеци там, а при преди фейса - не ама на мен не ми се ще да съсипвам кората /шофьорската и пасажерската/ и тея табелки ме радват
Бях ги закрепил ама явно трябва с някво по-силно лепило да ги мацна..утре ще се позанимавам и ще пиша 
това как го махна колега, че точно заради него е проблема щипките да не щракнат?

Разликата идва, че при фейса има еърбеци там, а при преди фейса - не ама на мен не ми се ще да съсипвам кората /шофьорската и пасажерската/ и тея табелки ме радват

ares2 написа:махнах и тези места под табелките за еър бег и тн..
това как го махна колега, че точно заради него е проблема щипките да не щракнат?
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
има един уред наречен дремел или нещо такова..
извадих ламаринките под надписите и после отрязах с дремела цялото кубче отзад което държи тези табелки..
после плата го събрах там някак и залепих отново табелките с някъв силикон черен..
аз така и така нямам завеси там на кола.. просто съм с по старото ниво на сигурност което е с по малко еър бегс
извадих ламаринките под надписите и после отрязах с дремела цялото кубче отзад което държи тези табелки..
после плата го събрах там някак и залепих отново табелките с някъв силикон черен..
аз така и така нямам завеси там на кола.. просто съм с по старото ниво на сигурност което е с по малко еър бегс
- omegaart
- ентусиаст
-
ares2 написа:има един уред наречен дремел или нещо такова..
Точно дремел е , марката се казва дремел по принцип , но изглежда нещо такова - > http://olx.bg/ad/akumulatoren-multishla ... e4c324ca7e
Много полезна играчка , но се ползва евентуално 1 път в годината

Като правя дупки за дръжките предполагам трябва и резба да им направя ?
- ares2
- старши ентусиаст
-
точно това е уреда
и аз го вземам от приятел
за дупките за дръжките няма нужда резба. тези болтове са с доста едра резба и ще се завият идеално.
само гледайте да не пробиете тавана
с много дълги болтове
и аз го вземам от приятел
за дупките за дръжките няма нужда резба. тези болтове са с доста едра резба и ще се завият идеално.
само гледайте да не пробиете тавана

- omegaart
- ентусиаст
-
Днес най-накрая намерих време и смених шибидах , таван , плафони и т.н.
Единствено с предните греди го ям здраво .... дайте акъл какво да направя. Резнах с дремел от едната щипките , но пак не става защото от задната стран ( от към прозореца ) няма какво да го закрепи като хората ?
Махнах и това дебелото под въздушната възглавница и сега пасва от горния край и не пречи.
Само това ми остана и ме влудява
Приемам всякакви съвети.
Единствено с предните греди го ям здраво .... дайте акъл какво да направя. Резнах с дремел от едната щипките , но пак не става защото от задната стран ( от към прозореца ) няма какво да го закрепи като хората ?
Махнах и това дебелото под въздушната възглавница и сега пасва от горния край и не пречи.
Само това ми остана и ме влудява

Приемам всякакви съвети.
- ares2
- старши ентусиаст
-
моте ги поразпилих колега и сега си стърчат малко към прозореца.. но не се вижда отвън и се примирих най накрая с това.. не ми пречи
- Bimmer_M30B35
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528iA
- Мечтае да кара: Mustang Shelby 500 GT '67
Хем да се абонирам хем да попитам, някой имал ли е проблеми по-късно с дръжките? И всъщност ако си боядисам моите дали няма да е по-удачен вариант?

- valeri_ignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
- Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
- Детайли за колата: Carbon Schwarz
Зд.колеги.И аз съм решил да си слагам черен таван и си мисля да го Претапицирам и да си боядисам дръжките и сенниците.Някои правил ли е тая процедура и дали ще се получи нещо 

valeri_ignatov написа:Някои правил ли е тая процедура и дали ще се получи нещо
От претапицирането зависи кой го прави и с какво. За боядисването на дръжките ,ще стане много грозно и ще се обели след известно време!
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
valeri_ignatov написа:да си боядисам дръжките и сенниците.Някои правил ли е тая процедура и дали ще се получи нещо
Ще се получи едно голямо грозно нищо...

- valeri_ignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
- Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
- Детайли за колата: Carbon Schwarz
Ясно
Благодаря ви за бързите отговори колеги.И аз си мислих че ще стане цигания,по добре да не се занимавам.Ще си търся оригинален таван.

- ivailo0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA M-Tech ///M-Pack
Добре си го решил. Аз лично съм пробвал и нищо не става... подобно дори на оригиналното. 

- ares2
- старши ентусиаст
-
да се тапицира тава е просто филм
ако идеш при професионалист ще те одруса повече от таван алкантара дори
ако седнеш сам да работиш ще се набуташ с пари за материали и лепила и накрая няма да стане както трябва
тавани черни колкото искаш
и фейс да вземеш става с малко доработки
не е нищо сложно и страшно
ако идеш при професионалист ще те одруса повече от таван алкантара дори
ако седнеш сам да работиш ще се набуташ с пари за материали и лепила и накрая няма да стане както трябва
тавани черни колкото искаш
и фейс да вземеш става с малко доработки
не е нищо сложно и страшно
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Колеги,евала за ентусиазъма,,,каквото и да коства-черния таван кефи жестоко(поне мен),както и М воланът е екстра,която придава жесток вид на интериора,на 530 та за 1ви път съм с оригинален черен таван,сенници,плафони и т.н.,,,, и му се кефа извънредно много

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4