Къде е проблема?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Къде е проблема?
Привет на всички, търсих във форума подобно на моят въпрос но не успях да намеря отговора. Извинявам се ако темата я има някъде. Въпроса ми е следния, колата е БМВ 320i Е46 1999г бензин. От година насам проблема е че когато не е на скорост се чува някакво тропане отзад, когато подам газ изчезва и като спра да подавам газ или не е на скорост пак е това тропане отзад се чува. Карах колата на 3-4 маистори УЖ казаха че кардан,карета са здрави и се съмняват само да не е от Диференциала. Има масло в него, и от 10-тина дни сега изникна друг проблем че като подам газ започва бучене и шум като все едно хеликоптер излита. След като пусна газта се чува един звук като стържене или бучене някакво не мога да го определя. Някои да е имал подобен проблем и къде да го търся?
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Re: Къде е проблема?
Имаш тампон на диференциала, който прави това тупкане. Виенето и стърженето откъде са ти? Откъм колелата ако е може да е лагер.
Мисля че всичко е от Диференциала. Казаха ми някои маистори като чуха, че някои зъб е строшен и други неща лагер и т.н.т. Мисля утре или до 2-3 дни да отида да го свалят и да го видим. Ще пиша като се разбере от какво е 

- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
И при мен го има тупкането, но е на първа и задна. От тампон на дифа е.
Изпратено от моят GT-N7105
Изпратено от моят GT-N7105
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Звучи ми като изронен диф - имал съм вземане-даване от първо лице с подобен проблем на колата на един приятел и се оказа диференциал.
Si non confectus, non reficiat.
За съжеление днес стаде багажа диференциала. От един път ми заби все едно съм натиснал рязко спирачката. Опитах да я предвижа до къщи то забива на всеки метър все едно натискам спирачка и гърми стърже явно някои зъб е строшен или повече. Трябва ми Диференциал за БМВ 320i E46 150 к.с. Бензин!
Къде да търся някои да има идеи или познат да ме насочи разбира се втора ръка ? Спешно....
Къде да търся някои да има идеи или познат да ме насочи разбира се втора ръка ? Спешно....
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
7 мнения
• Страница 1 от 1