БМВ е46 отново не пали
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- skalata45
- Потребител
-
- Кара: бмв 320,150кс 2002г.
БМВ е46 отново не пали
Здравейте колеги,пиша отново с цел някой да ми даде информация,защото ще се побъркам вече.Значи проблема ми е следния:в началото на зимата смених подгревните свещи след известно време колата започна да пали много трудно сутрин,преди нова година отидох на майстор и той ми каза че е реле на подгревните свещи,това добре купих и него и го сменихме,взех си колата точни преди нова година и няколко дни си палеше(по време на движение нямам проблеми,същото е и когато колата е топла)след това реших вече да опитам при специалистите.Отидох в ДСЦ ПЕРФОРМАРС там ми казаха,че 100% е помпа за високото налягане,дето се намира под седалката на шофьора(не са ми правили диагностика)Купих въпросната помпа за 270 лв +30 лв за ремонт и след 15 мин вече бях с новата помпа
Дотук всичко ОК.....да ама не....тази сутрин отново колата пали когато си иска,сутринта я запалих от 4 или 5-ти път,след което я оставих(не съм я карал),отивам преди малко пак да опитам и отново не иска да запали,прави го само при студен двигател.Моля ви дайте ми съвет какво може да е,незнам вече какво да правя,а на кола въобще немога да разчитам

Пропуснах да кажа че е 150коня 2.0 дизел 2002 година

Пропуснах да кажа че е 150коня 2.0 дизел 2002 година
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Re: БМВ е46 отново не пали
отиди в сервиза на бош на околовръстното и кажи за проблема.
при мен палеше трудно и от там ми направиха проверка и се оказа че ГНП VP44 има теч.
при мен палеше трудно и от там ми направиха проверка и се оказа че ГНП VP44 има теч.
- skalata45
- Потребител
-
карел написа:отиди в сервиза на бош на околовръстното и кажи за проблема.
Обаждах се на ДСЦ Перфпрмарс и им казах за проблема утре отново ме викат в сервиза,какво представлява ГНП VP44?
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Само дет неговия двигател не е с посочената помпа и като цяло има много малко общо с твоя...

- skalata45
- Потребител
-
Soni написа:Да не ти кажат пак, дай 300 лева?
за първи път ходя при тях,не знам какво да очаквам и какво още ще ми се каже вече

- philipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330 d ,204 h.p.
- Детайли за колата: e46 330d touring ,manual 6 speed,204 h.p.
Може да звучи тъпо , но акумулатора и стартера в какво състояние са ? Аз смених акумулатора преди месец и паля изключително лесно вече 

- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Релето на помпата,датчик разпределителен вал, не на последно място нафта и филтър.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Хубаво е да се закачи за една диагностика да се види какво става при паленето на студено, може някоя скапана дюза да имаш и от там паленето е трудно сутрин, може пък и горивото да се връща във резервоара демек получаваш въздух във системата.
- skalata45
- Потребител
-
GecataBMW-E46 написа:Релето на помпата,датчик разпределителен вал, не на последно място нафта и филтър.
днес ходих отново при тях в сервиза смениха ми релето на помпата да се надяваме че всичко ще бъде наре утре сутринта

какво стана оправи ли се колата? и в крайна сметка какво излезе, коя е била причината 

- bigfinger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 316i E46 N42B18
Ами да като се оправи защо да пишем вече във форума, иначеее помооооощ не пали.
Ако беше написал да оправи се поне има някакво решение обратна връзка темата има смисъл, поне за мен.

Ако беше написал да оправи се поне има някакво решение обратна връзка темата има смисъл, поне за мен.
Няма ненаказано добро!!!! Китайска поговорка.
12 мнения
• Страница 1 от 1