проблем с разхода на бензин
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Абе, все си мисля, че на него му е достатъчно смешно и без газова, ама щом казвате...
Не, че лошо има... ама от миналото Еко май нищо не помня

имах,но ги реших много бьрзо.Сложих изпарител ВОЛТРАН,турски е ,но
е много добьр.Плочката е с диаметьр ф31,филтьра е спортен,китайски от 15лв,но няма проблеми,свальш, продухваш и пак го слагаш.Използвам копче(вкл.-изкл.),което изключва помпата и дюзите едновременно в режим на газ.Това е,нищо особенно не е направено,но един приятел в София ми я регулира,ГОСПОД Е.

За вайпьраgecata73 написа:имах,но ги реших много бьрзо.Сложих изпарител ВОЛТРАН,турски е ,ное много добьр.Плочката е с диаметьр ф31,филтьра е спортен,китайски от 15лв,но няма проблеми,свальш, продухваш и пак го слагаш.Използвам копче(вкл.-изкл.),което изключва помпата и дюзите едновременно в режим на газ.Това е,нищо особенно не е направено,но един приятел в София ми я регулира,ГОСПОД Е.
Последна промяна gecata73 на 03 Дек 2006, 12:22, променена общо 1 път
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
RONI написа:ма ко ги прайте тия коли ве мойта с М20В20 гори 10-12
To и мойта 316ка гореше 6.2/100 бензин, ама при каране с 90-100 и попътен вятър

Ами аз не мога да споделя опит за разхода щот не карам БМВ, само че друг съвет мога да ти дам...щот каза че ти вие помпата, има няква малка вероятност да е блокирал регулатора на налягането на бензина в рампата (примерно да му се е счупила пружинката вътре или нещо подобно...) , оттам налягането яко се увеличава (на тва БМВ мисля че трябва да е около 2.5 бара със закачен вакуум, поправете ме ако греша), което преобогатява сместа и товари помпата, тя почва да вие и така...веднъж така на една Сиера беше някъде около 5.5 - 6 бара точно от преебан регулатор
...и аспуха и беше черен като на икарус от градския