какви луге возат е30 :)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
какви луге возат е30 :)
Интересува ме какви луге возат е30...
ке почнам ас: Ас см Скопско дете што пие Скопско пиво кой не е пробал мора да дойде у Скопйе оти няма похубаво..
Студент сум на Механически Факултет индустриско инжинерство, и од време на време работам у една компанийа за алати цртам у 3д програмирам ЦНЦ, за да имам пари за оправки на е30ката си
а у слободно време и работам у гаражата си ...
няма подобра кола од е30 ...

ке почнам ас: Ас см Скопско дете што пие Скопско пиво кой не е пробал мора да дойде у Скопйе оти няма похубаво..
Студент сум на Механически Факултет индустриско инжинерство, и од време на време работам у една компанийа за алати цртам у 3д програмирам ЦНЦ, за да имам пари за оправки на е30ката си

няма подобра кола од е30 ...

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Аз съм студент в Техническия Университет - София, специалността ми е транспортна техника и технологий, работя постоянно всеки един свободен момент, даже и събота и неделя. Монтирам асансьори и през свободното си време се занимавам с Е30-ката
Напоследък имам повече свободно време за монтаж на асансьори от където и повече средства за ремонти по Е30-ката
П.С. Роден съм 1983 година и днес навърших 23 години...
Снимка с новата ми кола май нямам.. скоро ще снимам .. като я измия
П.С. Алкохол почти не пия, предимно бира, и по малко.. рядко прекалявам и правя много глупости
Аз принципно правя много глупости с колата дори и като не съм пил ама части има.. поне за сега така че ако не можем да ги минаваме ще ги блъскаме 

П.С. Роден съм 1983 година и днес навърших 23 години...

Снимка с новата ми кола май нямам.. скоро ще снимам .. като я измия

П.С. Алкохол почти не пия, предимно бира, и по малко.. рядко прекалявам и правя много глупости

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 27 Мар 2018, 13:06, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Аз съм студент Информатика в Чужбината (Германия). 84 набор. Бачкам на един сглад .. карам моторкарче, ама е с предно
и няма ръчна ... трудно се дрифти ....
Напоследък не пия, ама като влезна в серия става лошо ... пия предимно водка или виски... ама съм решил скоро да се насвяткам с узо.
Снимка все още нямам с колата, щото ме е страх да не излезе колата по-красива от мене

Напоследък не пия, ама като влезна в серия става лошо ... пия предимно водка или виски... ама съм решил скоро да се насвяткам с узо.
Снимка все още нямам с колата, щото ме е страх да не излезе колата по-красива от мене

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
Аз съм Страхил.
завършил съм Колеж по Телекомуникации и Пощи, а после и НБУ.
Бачкам в Глобул и съм на 26.
пия, пуша, ръчкам си е 30ката и ми е ехтра
...
в свободното си време правя ремонт на апартамента ми.
тва е с няколко думи
Снимки с Колата нямам ама по-натам ще постна някви
завършил съм Колеж по Телекомуникации и Пощи, а после и НБУ.
Бачкам в Глобул и съм на 26.
пия, пуша, ръчкам си е 30ката и ми е ехтра

в свободното си време правя ремонт на апартамента ми.
тва е с няколко думи
Снимки с Колата нямам ама по-натам ще постна някви
Вече мога пиша тука и аз. Вчера окончателно си оправих Е30-та (сони).
Иначе се казвам Явор, на близо 6 петилетки без малко.
Бачкам в софтуерна фирма шеф тестов отдел (как звучи на български само) по некви 12-16 часа. Последните 8 почивни дни работа по колата, то повече чакане от работа ама сега е ок. Снимки с колата ще трябва да се направят.
Е30 не е просто кола а магия.
Иначе се казвам Явор, на близо 6 петилетки без малко.
Бачкам в софтуерна фирма шеф тестов отдел (как звучи на български само) по некви 12-16 часа. Последните 8 почивни дни работа по колата, то повече чакане от работа ама сега е ок. Снимки с колата ще трябва да се направят.
Е30 не е просто кола а магия.

- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
кай се собраме се по 23 години
.. пробал сам и загорка и каменица, добри са не са лоши ама незнаеш какво е Скопското...

Аз съм Насо
, по образование съм аудио инженер , по хоби съм музикант , по коли сърцето ми принадлежи на Mercedes E43, много съм доволен от Е30 -ката, която замени летящото ми Ауди (750кг на 143коня 7.9сек 0-100км)което за съжаление ве4е не е в движение
.Следващата ми цел за кола е М3. Не пия , пуша джоинт пове4ко. 

Всичко под 200 hp е цъкалка.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз съм Борислав, 1986набор, студент "Икономика на Туризма" в УНСС, ама не се занимавам изобщо там, от Сливен родом, живея в София 3та година вече, работя в сферата на комуникациите най-общо, имам бяла е30 320 с 2.3 мотор двоен стоп, леко поизгнила вече 2 год и половина и едвам и смогвам да я правя
Свободно време, в последно време, почти нямам и така
Не пуша, Пия умерено

Не пуша, Пия умерено
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
[steeN] написа:само откачалки
Е30ката е уникално лесна кола за поддръжка, иска ми се винаги да си имам една в гаража.
А аз мога ли да добавя - и гаража ми да е отопляем, че ми се напукаха петичките тия дни

Станислав - 1976
Направо дърт ме карате да се чувствам, или може би майка ми е права, като казва че се занимавам с глупости (визирайки BMW); Най-важното е че жената проявява разбиране

Завършил съм математика и като се замисля това е едно от малкото неща дето съм ги започнал и съм ги завършил.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Мен си ме знаете
Не пуша ама как пия Юбчо знае най-добре
Е30 МНОООГО СИНЯ 03.1986г. дебиш дъртата спрунджа

Е30 МНОООГО СИНЯ 03.1986г. дебиш дъртата спрунджа

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4