Мнение относно фарове на e39?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Мнение относно фарове на e39?
B U L L I написа:я да се включа с въпросче
става въпрос за фар преди фейса,интересува ме възможно ли е да се смени стъклото на мигача.
има ли опция и сложна ли е
Предполагам си с жълт мигач и искаш да сложиш бял.. Сменя се цялото стъкло без значение феислифт или не.
Babuna предлага такива,около 130-150-лева стъклата.
П.П Авторе най-добре събери някой лев за истинска хела защото за мен всичко друго седи като подарено на Е39.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
сегашните ми фарове са с бял,но си купувам цели фарове,които са с оранжев
и бих желал да прехвърля моя на новия.
естествено най лесно ми е да ги разгледам по обстойно до като са ми в ръцете,
но ще пристигнат другата седмица и до тогава реших от вас да почерпя информация какво да очаквам
но ще пристигнат другата седмица и до тогава реших от вас да почерпя информация какво да очаквам

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
B U L L I написа:сегашните ми фарове са с бял,но си купувам цели фарове,които са с оранжев
Стъклата (пластмасите) на фаровете преди фейса се разглобяват - на щипки са , така че нямаш проблеми при смяната !
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
B U L L I написа:сегашните ми фарове са с бял,но си купувам цели фарове,които са с оранжев
Новите фарове фейслифт ли са?
Ако са такива и те се разглобяват нищо че са залепени!
На един приятел сложихме фейс с жълта оптика и бяхме решили да сменяме с бяла но като ги сложихме на колата и отключихме мигачите да светят постоянно (американски тип) стана перфектно че даже ми хареса...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
boksioraE39 написа:B U L L I написа:сегашните ми фарове са с бял,но си купувам цели фарове,които са с оранжев
Новите фарове фейслифт ли са?
Ако са такива и те се разглобяват нищо че са залепени!
На един приятел сложихме фейс с жълта оптика и бяхме решили да сменяме с бяла но като ги сложихме на колата и отключихме мигачите да светят постоянно (американски тип) стана перфектно че даже ми хареса...
не са фейслифт.
интересно е това,което спомена
не съм виждал как изглежда тоя американски тип,но определено ще е нещо различно.
вероятно трябва и да се сложи крушка,която е същия цвят като ейнджъла и ксенона за да стане ефектно.
как става това отключване или си е работа за токаджия

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Мигачите светват с намален интензитет с включването на габарити. За да се активира трябва и LCM-a да го може т.е. да е 3 и съответно да поддържа тази функция а и ако е 3 ще има и други възможности освен American style мигачи 

- MegaByte
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i/99г.
boksioraE39 написа:B U L L I написа:я да се включа с въпросче
става въпрос за фар преди фейса,интересува ме възможно ли е да се смени стъклото на мигача.
има ли опция и сложна ли е
Предполагам си с жълт мигач и искаш да сложиш бял.. Сменя се цялото стъкло без значение феислифт или не.
Babuna предлага такива,около 130-150-лева стъклата.
П.П Авторе най-добре събери някой лев за истинска хела защото за мен всичко друго седи като подарено на Е39.
Гледах някакви от продавалник, които се продават от БМВ-та на части, но от снимките не ги знам в какво състояние са, в момента наистина нямам просто средствата, за това търся варианти.

Гледам наляво - няма никой, поглеждам надясно - идват още

Чисто нови фейслифт Хелла,са 900-1000 комплекта.За кола без ксенон+80-100лева хубав ксенон,е по доброто решение от фарове на вече почти 15 години,нагорели от слънцето и накълцани от камъчета.Поне на мен така ми излезнаха.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- Turbo_XD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: смени старата tds-ка с кон умрял :D
мен също ако питаш бих те посъветвал да ги разкараш тия боклуци и да заделиш 4 стотака за едни хубави фарове HELLA
Здравейте колеги! Интересувам се крушките на ринговете има ли вариант да сесменят с по мощни. С оригинална хела съм , но през деня изобщо не се виждат , че ринговете са пуснати!?
Колега, възможно ли е да си с 4 ватови, те няма как да се виждат през деня. Оригинално са по 10 вата.
Няколко пъти купувам такива крушки Бош, но установих, че карат по-малко от тези на Трифа, така че ги препоръчвам.
Няколко пъти купувам такива крушки Бош, но установих, че карат по-малко от тези на Трифа, така че ги препоръчвам.
- Morridin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бавно....
- Детайли за колата: 40-ска с газ ;)
Колега, купи си LED angel eyes крушки и приключваш със слабото светене. Оригиналните не-лед крушки по спомен са над 20 лв. двете и светят слабо. ЛЕД-овете са 46 лв. при колега от форума в момента, plug-and-play са - слагаш и си свиркаш!
- Nikito 7301
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 530D
Здравейте колеги искам и аз да задам един въпрос.Смених си водачите на моите фарове феистлифтови са.Колата ми е 530D 2002год.Едната крушка на ринговете беше 5 ватова а другата 10 ватова .Направих и двете 10 ватови но на левият фар ринговете не се виждат че светят дори и вечер трудно се забелязват .Общо и фара левият свети по слабо.Със по две крушки H7 съм на фар.Възможно ли е да се е разместило нещо като съм сглобявал фара .Нямаше проблем като го затварях фара всичко си беше нормално.И аз започнах да се замислям да сменям ринговете .Но незнам на какви да се насоча .А и не искам по хиляда пъти да отварям Фарове.
- Nikito 7301
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 530D
Няма ли кой да ме насочи или да ме посъветва какво да правя .много ме дразни това че единият фар свети добре а другият зле.Карам даже със пуснати халогени за да ми осветява когато съм на къси .Започвам да си мисля че и фаровете са някакво менте или поне левия да е сменен с такъв.
- Comrade
- Потребител
-
- Кара: E39 525d Touring
Здравейте колеги,
Да задам и аз едно въпросче свързано с фаровете тъй като сум леко отчаян вече. След щета ми се налага да сменя фаровете ( оригинална Хела с лупи ейнджъли и ксенон ) и вече след като от доверения сервиз вдигнаха ръце че не могат да ми намерят фарове ( Алианс не иска да плаща 2х 1600 за нови ) ме принудиха да си ги търся сам. От две седмици за съжаление никакъв успех. Почти няма морга/обява която да съм видял последната седмица и да не съм се обади и на всякъде едно и също - продадени!
Та, започвам да се колебая за някакви алтернативи от типа на http://www.kz-tuning.com/index.php?seo= ... ct&show=74 , но нямам наблюдения и не съм сигурен дали е удачен вариянт. Моля за съвет тъй като от почти месец не могат да почнат да сглабят колата понеже няма фарове
Да задам и аз едно въпросче свързано с фаровете тъй като сум леко отчаян вече. След щета ми се налага да сменя фаровете ( оригинална Хела с лупи ейнджъли и ксенон ) и вече след като от доверения сервиз вдигнаха ръце че не могат да ми намерят фарове ( Алианс не иска да плаща 2х 1600 за нови ) ме принудиха да си ги търся сам. От две седмици за съжаление никакъв успех. Почти няма морга/обява която да съм видял последната седмица и да не съм се обади и на всякъде едно и също - продадени!
Та, започвам да се колебая за някакви алтернативи от типа на http://www.kz-tuning.com/index.php?seo= ... ct&show=74 , но нямам наблюдения и не съм сигурен дали е удачен вариянт. Моля за съвет тъй като от почти месец не могат да почнат да сглабят колата понеже няма фарове

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3