Пуши?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- oxi1
- Потребител
-
- Кара: bmw e46
Re: Пуши?
tu4ka написа:Ето и аз.бмв е39 525д.Пуши сиво бяло и то повече на място.смених 3 разпръсквача на дюзи и пушака поизчезна но не съвсем.казват ми че и другите 3 разпръсквача като ги сменя щяло да се оправи но не ми се вярва да е от дюзи.смених и филтъра на картерноте газове и пак същото пушене.колата иначе върви много задоволително даже няма и черни пушаци а само бяло сиво и то на място и мирише на неизгоряла нафта.помагайте...
И аз съм така и вече незнам какво е .Проверих дюзите и на диагностика и с колбите на обратната нафта всичко е в перфектни параметри 20мл за 20мин.Остана само да погледна филтъра за картерна вентилация как е ама и от него ме съмнява защото маркуча идващ от него няма ама никакво омасляване или припушване оттам.Маслото е 5в40??????незнам какво да и гледам вече.
Вижте си турбините аз след като управих моята пушеците и разхода на масло изчезнаха тотално.Сега колкото и да и подавам газ няма пушек няма нищо.При мен пушенето беше синьо бяло само на място и най вече при запалване независимо топла или студена.
И моите са махнати всички катализатори и незнам какво да правя вече.Попринцип колата започна да пуши така преди година когато турбото при запалване на колата не искаше да се включи,а трябваше да и дам сериозно гас за да тръгне да се развъртва.Изкарах я на околовръсното и гас малко по сериозно.от тогава турбото си заработва веднага ,но и пушенето заработва веднага.А забравих да кажа че турбото си вие доста.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
tu4ka написа:И моите са махнати всички катализатори и незнам какво да правя вече.Попринцип колата започна да пуши така преди година когато турбото при запалване на колата не искаше да се включи,а трябваше да и дам сериозно гас за да тръгне да се развъртва.Изкарах я на околовръсното и гас малко по сериозно.от тогава турбото си заработва веднага ,но и пушенето заработва веднага.А забравих да кажа че турбото си вие доста.
Смени си вакум маркучите.
Ако има някъкъв проблем с вакум маркучите,то колата според мен няма да върви както трябва.
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5