Пуши?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: bmw e46

Re: Пуши?

Мнение от oxi1 » 02 Сеп 2015, 20:30

tu4ka написа:Ето и аз.бмв е39 525д.Пуши сиво бяло и то повече на място.смених 3 разпръсквача на дюзи и пушака поизчезна но не съвсем.казват ми че и другите 3 разпръсквача като ги сменя щяло да се оправи но не ми се вярва да е от дюзи.смених и филтъра на картерноте газове и пак същото пушене.колата иначе върви много задоволително даже няма и черни пушаци а само бяло сиво и то на място и мирише на неизгоряла нафта.помагайте...

И аз съм така и вече незнам какво е .Проверих дюзите и на диагностика и с колбите на обратната нафта всичко е в перфектни параметри 20мл за 20мин.Остана само да погледна филтъра за картерна вентилация как е ама и от него ме съмнява защото маркуча идващ от него няма ама никакво омасляване или припушване оттам.Маслото е 5в40??????незнам какво да и гледам вече.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 02 Сеп 2015, 21:58

Махнал ли си катализаторите?На моята като ги махнах се появи нещо подобно.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: bmw e46

Мнение от oxi1 » 05 Сеп 2015, 7:39

Да махнати са катализаторите всичките.При мен спря да пуши от веднъж точно калто и се появи.Незнам какъв е този фантомас.Сега вече е като преди страното е че нищо не съм пипал????

Потребител
Аватар

Мнение от Edmundo » 04 Ное 2015, 22:19

Вижте си турбините аз след като управих моята пушеците и разхода на масло изчезнаха тотално.Сега колкото и да и подавам газ няма пушек няма нищо.При мен пушенето беше синьо бяло само на място и най вече при запалване независимо топла или студена.

Потребител
Аватар

Мнение от tu4ka » 02 Фев 2016, 15:18

И моите са махнати всички катализатори и незнам какво да правя вече.Попринцип колата започна да пуши така преди година когато турбото при запалване на колата не искаше да се включи,а трябваше да и дам сериозно гас за да тръгне да се развъртва.Изкарах я на околовръсното и гас малко по сериозно.от тогава турбото си заработва веднага ,но и пушенето заработва веднага.А забравих да кажа че турбото си вие доста.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 02 Фев 2016, 21:16

tu4ka написа:И моите са махнати всички катализатори и незнам какво да правя вече.Попринцип колата започна да пуши така преди година когато турбото при запалване на колата не искаше да се включи,а трябваше да и дам сериозно гас за да тръгне да се развъртва.Изкарах я на околовръсното и гас малко по сериозно.от тогава турбото си заработва веднага ,но и пушенето заработва веднага.А забравих да кажа че турбото си вие доста.

Смени си вакум маркучите.

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от tu4ka » 03 Фев 2016, 15:32

Ако има някъкъв проблем с вакум маркучите,то колата според мен няма да върви както трябва.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 04 Фев 2016, 18:58

tu4ka написа:Ако има някъкъв проблем с вакум маркучите,то колата според мен няма да върви както трябва.

Точно така.От горният ти пост останах с таково впечатление.

Изображение

Предишна

Назад към E39