320d M47N - замисля се преди да запали или изобщо не пали
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: 320d M47N - замисля се преди да запали или изобщо не пали
jbankov написа:sachs написа:jbankov написа:TRR написа:Колата вече пали, стартерът е правил проблемите!
Целия ли го смени или го ремонтира твоя?
За неговия момчетата от сервиза за стартери казаха,че няма части.Сменен е целия стартер с нов(рециклиран) с гаранция.
Те нямат части или просто не подлежи на ремонт.Смениха го с друг ,който е подходящ за неговата кола ли
Стартера си е баш за неговата кола.Стария подлежи на ремонт,но нямаха части в наличност за него,а и щеше да излезе по-скъпо от новия.Само за шалтера ми обявиха 150лв и то с поръчка за незнам си колко дни.Най-готиното е че новия е с гаранция.
- Nakamuri123
- кандидат ентусиаст
-
Re: 320d M47N - замисля се преди да запали или изобщо не пал
Здравейте колеги от три дни колата ми (бмв 320д е46 150к 2003г седан фейслифт ) същия проблем да отбележа ,че преди да почне да прави така- ( въртя ключа изгасват лампите там за подгряване , въртя и колата не пали нищо не се чува не се чува и стартера ) ходих на диагностика в бмв Варна за друг проблем -( не палише под минус 5 градуса е сега в големите студове , въртях 10мин. И запалваше после цял ден нямаше ядове) а сега това с не паленето е друг поблем след диагностиката може просто да е съвпадение..... и като взе да прави това с ключа моя майстор ми каза стартер , вчера смени четките и включвателя на стартера. Взех си я даже и старите части всичко добре ,но след няколко часа пак така прави...... държа да отбележа ,че смених и свещи и подгревното им реле нов акумулатор и съм просто бесен..... какво да правя ? Дайте съвет луднах тея дни пари на вятъра и то не малко..... 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Nakamuri123 написа:Здравейте колеги от три дни колата ми (бмв 320д е46 150к 2003г седан фейслифт ) същия проблем да отбележа ,че преди да почне да прави така- ( въртя ключа изгасват лампите там за подгряване , въртя и колата не пали нищо не се чува не се чува и стартера ) ходих на диагностика в бмв Варна за друг проблем -( не палише под минус 5 градуса е сега в големите студове , въртях 10мин. И запалваше после цял ден нямаше ядове) а сега това с не паленето е друг поблем след диагностиката може просто да е съвпадение..... и като взе да прави това с ключа моя майстор ми каза стартер , вчера смени четките и включвателя на стартера. Взех си я даже и старите части всичко добре ,но след няколко часа пак така прави...... държа да отбележа ,че смених и свещи и подгревното им реле нов акумулатор и съм просто бесен..... какво да правя ? Дайте съвет луднах тея дни пари на вятъра и то не малко.....
Ако не върти стартера проблема ти е в ключа.
- Nakamuri123
- кандидат ентусиаст
-
oci написа:Nakamuri123 написа:Здравейте колеги от три дни колата ми (бмв 320д е46 150к 2003г седан фейслифт ) същия проблем да отбележа ,че преди да почне да прави така- ( въртя ключа изгасват лампите там за подгряване , въртя и колата не пали нищо не се чува не се чува и стартера ) ходих на диагностика в бмв Варна за друг проблем -( не палише под минус 5 градуса е сега в големите студове , въртях 10мин. И запалваше после цял ден нямаше ядове) а сега това с не паленето е друг поблем след диагностиката може просто да е съвпадение..... и като взе да прави това с ключа моя майстор ми каза стартер , вчера смени четките и включвателя на стартера. Взех си я даже и старите части всичко добре ,но след няколко часа пак така прави...... държа да отбележа ,че смених и свещи и подгревното им реле нов акумулатор и съм просто бесен..... какво да правя ? Дайте съвет луднах тея дни пари на вятъра и то не малко.....
Ако не върти стартера проблема ти е в ключа.
Какво му е на ключа ? Понеже сложих другия и с него цял ден палише ( но не знам съвпадение ли е или майстора не си е свършил работата както трябва със оправянето на стартера ) какво общо има ключа ?
- Nakamuri123
- кандидат ентусиаст
-
Пробвах сега и с другия ключ и пали..... Много странна работа. ....
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Nakamuri123 написа:Пробвах сега и с другия ключ и пали..... Много странна работа. ....
Ако евс-а не разпознае променливия код на ключа не пуска стартера.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2