Счупена предна пружина?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Счупена предна пружина?
Вчера ми се счупи предн дясна пружина. Както потеглях от място след като беше паркирана колата, се чу силен пукот, следствие - счупена пружина.
Искам да питам това така често срещан проблем ли е както при задните пружини, ако можете да ми препоъчате марка за нови и евентоално цена?
Също да питам има ли възможност при такава повреда да се промени завиването на автомобила, имам чуството, че волана прави по-малко обороти.

Искам да питам това така често срещан проблем ли е както при задните пружини, ако можете да ми препоъчате марка за нови и евентоално цена?
Също да питам има ли възможност при такава повреда да се промени завиването на автомобила, имам чуството, че волана прави по-малко обороти.

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
виж в някоя морга хем по тънко ще ти е ама за по сигурно си вземи 2 за да са еднакво амортизирани 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Re: Счупена предна пружина?
valery написа:Вчера ми се счупи предн дясна пружина. Както потеглях от място след като беше паркирана колата, се чу силен пукот, следствие - счупена пружина.
Колега имам пружини и предни и задни ако си заинтересуван пиши да измислиме няква цена и да ги отнасяш

- valery
- кандидат ентусиаст
-
BmwE46 написа:Колега имам пружини и предни и задни ако си заинтересуван пиши да измислиме няква цена и да ги отнасяш
Е кажи поне нови ли са, стари ли са, ще станат ли на комби?
Ако са стари не ги искам, имам си вече, даже едната е "къса", иначе благодаря за предложението.
Все пак ако някой е сменял на дизелова, моля да препоръча нещо.
- Ico PZ
- Потребител
-
- Кара: E46
Здравейте колеги и аз днес видях,че ми се е счупила предна лява пружина,не бях карал колата 2дни и днес гледам легнала до земята вдигнах на крик и гледам парче от пружината виси на амортисьора ,въпроса ми е дали ще има проблем ако стои така два три дни,защото веднага нямам време да я оправя и дали ще може да се закара до сервиза на собствен ход ,предната гума е в калника но не опира има около 3-4см разстояние
- Black-Power
- младши ентусиаст
-
Ico PZ написа:Здравейте колеги и аз днес видях,че ми се е счупила предна лява пружина, въпроса ми е дали ще има проблем ако стои така два три дни
Сакън ! Така може да ти се прецака компа на колата !

Можеш да я закараш. Като гледаш да не надвишаваш 40 и да избягваш неравности (легнали полицаи и прочие)
Stop me, if you can 

- Ico PZ
- Потребител
-
- Кара: E46
Soni написа:Ico PZ написа:Здравейте колеги и аз днес видях,че ми се е счупила предна лява пружина, въпроса ми е дали ще има проблем ако стои така два три дни
Сакън ! Така може да ти се прецака компа на колата !

Хахаха имах предвид нещо по окачването или амортисьора

Мерси колега
8 мнения
• Страница 1 от 1