Счупена предна пружина?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Счупена предна пружина?

Мнение от valery » 05 Фев 2009, 20:28

Вчера ми се счупи предн дясна пружина. Както потеглях от място след като беше паркирана колата, се чу силен пукот, следствие - счупена пружина.
Искам да питам това така често срещан проблем ли е както при задните пружини, ако можете да ми препоъчате марка за нови и евентоално цена?
Също да питам има ли възможност при такава повреда да се промени завиването на автомобила, имам чуството, че волана прави по-малко обороти.
:D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 06 Фев 2009, 10:10

:arrow:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 06 Фев 2009, 10:37

виж в някоя морга хем по тънко ще ти е ама за по сигурно си вземи 2 за да са еднакво амортизирани :idea:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: C вратите

Re: Счупена предна пружина?

Мнение от BmwE46 » 06 Фев 2009, 13:47

valery написа:Вчера ми се счупи предн дясна пружина. Както потеглях от място след като беше паркирана колата, се чу силен пукот, следствие - счупена пружина.
Искам да питам това така често срещан проблем ли е както при задните пружини, ако можете да ми препоъчате марка за нови и евентоално цена?
Също да питам има ли възможност при такава повреда да се промени завиването на автомобила, имам чуството, че волана прави по-малко обороти.
:D

Колега имам пружини и предни и задни ако си заинтересуван пиши да измислиме няква цена и да ги отнасяш :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 07 Фев 2009, 13:26

BmwE46 написа:Колега имам пружини и предни и задни ако си заинтересуван пиши да измислиме няква цена и да ги отнасяш

Е кажи поне нови ли са, стари ли са, ще станат ли на комби?
Ако са стари не ги искам, имам си вече, даже едната е "къса", иначе благодаря за предложението.
Все пак ако някой е сменял на дизелова, моля да препоръча нещо.

Потребител
Аватар
Кара: E46

Мнение от Ico PZ » 30 Яну 2016, 20:45

Здравейте колеги и аз днес видях,че ми се е счупила предна лява пружина,не бях карал колата 2дни и днес гледам легнала до земята вдигнах на крик и гледам парче от пружината виси на амортисьора ,въпроса ми е дали ще има проблем ако стои така два три дни,защото веднага нямам време да я оправя и дали ще може да се закара до сервиза на собствен ход ,предната гума е в калника но не опира има около 3-4см разстояние

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Black-Power » 30 Яну 2016, 23:19

Ico PZ написа:Здравейте колеги и аз днес видях,че ми се е счупила предна лява пружина, въпроса ми е дали ще има проблем ако стои така два три дни

Сакън ! Така може да ти се прецака компа на колата ! :ok:

Можеш да я закараш. Като гледаш да не надвишаваш 40 и да избягваш неравности (легнали полицаи и прочие)
Stop me, if you can ;)

Потребител
Аватар
Кара: E46

Мнение от Ico PZ » 31 Яну 2016, 19:38

Soni написа:
Ico PZ написа:Здравейте колеги и аз днес видях,че ми се е счупила предна лява пружина, въпроса ми е дали ще има проблем ако стои така два три дни

Сакън ! Така може да ти се прецака компа на колата ! :ok:

Хахаха имах предвид нещо по окачването или амортисьора :lol: :lol:
Мерси колега

Назад към E46