Неработеща задна чистачка и пръскачка.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46 320d '02

Неработеща задна чистачка и пръскачка.

Мнение от TheTinker » 28 Яну 2016, 10:20

Добро утро добри хора,

Наскоро се сдобих с BMW e46 320d '02 Touring. Покрай големия сняг ми се случи да си счупя задната чистачка, докато чистех огромната преспа от покрива си, но все още можеше да се използва и нямаше проблем.

Преди няколко дни обаче чистачката спря да работи, както и пръскалката. В начало пръскалката не пръскаше, но се чуваше че работи. Мислех си че течността ми е свършила, но предното казанче беше пълно. По-късно праскалата и чистачката спряха да работят напълно и малко по-късно открих, че имам отделно казанче за течност в багажника. :lol: Осъзнах че най-вероятно аз съм причинил повредата от постоянно включване на пръскачката, мислейки че ще се оправи...

Та какво бих могъл да направя за да поправя повредата, защото без задна чистачка и пръскалка не се издържа - задното стъкло се мърси много бързо.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Re: Неработеща задна чистачка и пръскачка.

Мнение от gavrone » 30 Яну 2016, 19:10

Като начало виш бушончето,може да свалиш кората от зад поне да видиш какво се случва,има писано по темите.
BMW POWER

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46 320d '02

Re: Неработеща задна чистачка и пръскачка.

Мнение от TheTinker » 01 Фев 2016, 8:03

Ъпдейт: Днес забелязах че пръскалката ми се оправия и работи, но чистачката е все така умряла.

Назад към E46