Check Control Е36 - Изписване Check Control OK при палене
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 728
- Мечтае да кара: Алпина
Check Control Е36 - Изписване Check Control OK при палене
Здравейте, колеги. Колата е е36 с голям борд и чек модул оригинално. Дълго време ми изписваше "washer fluid low", "coolant level low" и някои други. Наскоро се захванах и подмених проблемните датчици, направих си стоповете за кола с чек и най-накрая при палене няма грешки. Да обаче сега не ми изписва и Check Control OK, когато я паля. А преди го правеше, защото по едно време търсех проблема и давах накъсо датчиците за да проверя дали е от тях, тогава си изписваше Check Control OK при всяко палене. Сега я паля и просто не светва нищо. Има ли начин да си го направя пак да ми го изписва това съобщение всеки път?
- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Re: Check Control Е36 - Изписване Check Control OK при пален
Колега единствено се сещам за варианта някак да си изключил чек контрола
Ще споделиш ли как да се справя с проблема "check coolant level" - къде се намира датчика и колко струва ?
"low beam" ксенона ми е 35в , ако сложа 55ватов предполагам ,че няма да излезе грешка повече

Ще споделиш ли как да се справя с проблема "check coolant level" - къде се намира датчика и колко струва ?
"low beam" ксенона ми е 35в , ако сложа 55ватов предполагам ,че няма да излезе грешка повече

- denises26
- кандидат ентусиаст
-
Чек контрола си бачка, когато натисна бутона Check си изписва Check Control OK. При палене обаче не го изписва, стои си черен дисплея само часовника светва и евентуално ако е под 3 градуса излиза температурата и мига. Датчика на радиатора го свалих, почистих заедно с буксата, малко контактен спрей и воала. За фаровете и аз съм с ксенон 35вата, преди ми излизаше грешка, на скоро смених баласт и крушка и онзи ден забелязах, че вече я няма досадната low beam failure 

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Датчика за ниво на антифриза се намира отдолу на радиатора отляво на колата(шофьорската страна) и нов беше около 28-30 лева...
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is
Може ли да споделите точно какви баласи и крушки използвате за да не ви излиза грешката ? Аз съм от ония старите, дебелите, по 35 вата дет са и излиза.
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
И аз съм с такива. 

Аз съм с новите слим баласти с 55в ксенон и пак ми излиза грешката

- denises26
- кандидат ентусиаст
-
Има вероятност самия модул на чека да се ебава, с нормалните крушки имаше ли грешка?
9 мнения
• Страница 1 от 1