Имам много интересен въпрос колеги

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Имам много интересен въпрос колеги

Мнение от bRuSnArA » 28 Яну 2016, 10:49

Здр и добър ден колеги съформеници вчера ми се случи следната случка и искам да видя и вашето мнение понеже разговарях с 3ма майстори но и да видя вашата гледна точка защото държа на коректноста а не на лъжите
Така имам БМВ е39 и го продавам на части искам да оточня че колата съм я карал до последно без никакви проблеми даже лятото ходих с нея до морето...та в понеделника пратих на един колега бензиновата помпа по еконт с преглед и тест.Той я е получил разглобил си е колата пред офиса на еконт за да пробва и тества цял ден я е карал и е нямало проблеми но на другия ден ми се обажда и ми се оплаква че когато е студено (а вчера 26.1.16 не беше чак толкова студено градусите бяха + а не -..)колата тресяла също като неговата даже и по зле че мойта не правила нужното налягане и трябвало 1 минута да и подава газ за да не тресяла а той живеел в къжа и искал да си запали колата и да си влезне в къщата и след 10 мин когато колата му загреела и затоплила отвътре тогава да се качи и да си я кара ...
по телефона като разговаряхме го питах в еконта като я е пробвал защо не го е имало този проблем той ми обясни че нещо се е мърдало и за това не е можел да разбере и само като била помпата в покой така се получавало .....
с майсторите дето говорих те ми казаха " как е замерил налягането " "да си провери горивния филтар" "или да провери маркучите да няма някои притиснат смачкан или нещо от този сорт"
понеже му се обадих и му казах тези неща той ми обясни че 8 години карал тази кола и я познавал много добре и че моята помпа била повредена и иска да ми я връща а аз не съм сигурен че ще ми върне моята ....
та ако някои има мнение по въпроса много бил се радвал ако го сподели защото нз какво да правя а искам да му помогна но да не стане така че да съм прецакан аз
благодаря предварително и лек и безавариен ден !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Имам много интересен въпрос колеги

Мнение от Leon » 28 Яну 2016, 15:14

Аз не дочетох поста заради липсата на препинателни знаци. Ако добавиш, може и да се намерят повече хора да помогнат.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 28 Яну 2016, 16:32

Нз какви са тези глупости... :shock:
Пробваш, ако ти хареса, взимаш... Днес работи, утре не? :shock: .
Може да се зароди спор но щом я е взел, значи е работела.
Вариант №1 И аз мога така да направя, взимам я сменям твоята помпа на моята цедка и се обаждам да ти плача, как си ме прецакал.
Вариант №2(Да е проблемна) Не ми се връзва, няма логика на студена кола да не качва налягане, а на топла да качва..

Дюзи,бензинов регулатор... :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520/540
Мечтае да кара: Е39

Мнение от Vacheto » 28 Яну 2016, 18:53

На който не му харесва, че нещо не работило да бяга в магазина за нови части. И аз съм купувал много части втора употреба, но един път като си платиш няма връщане назад. Всеки си преценя риска с карани части, там няма кой да ти даде гаранция колко ще изкара дадена част. За това, ако купувам втора употреба, гледам поне да е от някоя морга в града ми, защото там отиваш на място гледаш, маркират ти частта и ако не си доволен връщаш.
ИзображениеИзображениеИзображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 28 Яну 2016, 19:21

Май се опитват да те пуснат да се попързаляш по пързалката... :bang:

Потребител
Аватар

Мнение от bRuSnArA » 30 Яну 2016, 10:44

вчера пак се чухме и ми обясни че сега и неговата не работела но сложил моята ..... пак не качвала налягане но като я разтресеш самата помпа и нямало проблеми
но ми каза че нямало как всеки път да я разтрисал нз просто вече но и аз за първи път ми се случва такова нещо ....

Назад към E39