Неработеща задна чистачка и пръскачка.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- TheTinker
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW E46 320d '02
Неработеща задна чистачка и пръскачка.
Добро утро добри хора,
Наскоро се сдобих с BMW e46 320d '02 Touring. Покрай големия сняг ми се случи да си счупя задната чистачка, докато чистех огромната преспа от покрива си, но все още можеше да се използва и нямаше проблем.
Преди няколко дни обаче чистачката спря да работи, както и пръскалката. В начало пръскалката не пръскаше, но се чуваше че работи. Мислех си че течността ми е свършила, но предното казанче беше пълно. По-късно праскалата и чистачката спряха да работят напълно и малко по-късно открих, че имам отделно казанче за течност в багажника.
Осъзнах че най-вероятно аз съм причинил повредата от постоянно включване на пръскачката, мислейки че ще се оправи...
Та какво бих могъл да направя за да поправя повредата, защото без задна чистачка и пръскалка не се издържа - задното стъкло се мърси много бързо.
Наскоро се сдобих с BMW e46 320d '02 Touring. Покрай големия сняг ми се случи да си счупя задната чистачка, докато чистех огромната преспа от покрива си, но все още можеше да се използва и нямаше проблем.
Преди няколко дни обаче чистачката спря да работи, както и пръскалката. В начало пръскалката не пръскаше, но се чуваше че работи. Мислех си че течността ми е свършила, но предното казанче беше пълно. По-късно праскалата и чистачката спряха да работят напълно и малко по-късно открих, че имам отделно казанче за течност в багажника.

Та какво бих могъл да направя за да поправя повредата, защото без задна чистачка и пръскалка не се издържа - задното стъкло се мърси много бързо.
Re: Неработеща задна чистачка и пръскачка.
Като начало виш бушончето,може да свалиш кората от зад поне да видиш какво се случва,има писано по темите.
BMW POWER
- TheTinker
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW E46 320d '02
Re: Неработеща задна чистачка и пръскачка.
Ъпдейт: Днес забелязах че пръскалката ми се оправия и работи, но чистачката е все така умряла.
3 мнения
• Страница 1 от 1