Как да избера ново турбо !
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Как да избера ново турбо !
Здравейте, на всички!
Много ще ми помогнете ако някой може да ми каже как да си избера ново турбо за колата ми а тя е е46 320d 2001 150bhp. Също така, ако е от полза ето и "VIN" номера на снимката. Надявам се да съм оставил нужните детайли. Очевидно технически не ми е ясно. Пробвах сам да намеря но стигам до крайния резултат намирам 2 или 3 турбини (нови предимно търся Гарет) но имат голяма разлика в цената им което ме спира да взема сам решение. Благодаря ви предварително!
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Много ще ми помогнете ако някой може да ми каже как да си избера ново турбо за колата ми а тя е е46 320d 2001 150bhp. Също така, ако е от полза ето и "VIN" номера на снимката. Надявам се да съм оставил нужните детайли. Очевидно технически не ми е ясно. Пробвах сам да намеря но стигам до крайния резултат намирам 2 или 3 турбини (нови предимно търся Гарет) но имат голяма разлика в цената им което ме спира да взема сам решение. Благодаря ви предварително!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- philipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330 d ,204 h.p.
- Детайли за колата: e46 330d touring ,manual 6 speed,204 h.p.
Re: Как да избера ново турбо !
Най-добре е с номера на турбината , намира се на табелка на студения охлюв. Щестцифрено означение , след което може и да има допълнение ( след тирето ) .
Re: Как да избера ново турбо !
Ок след вчерашните съвети днес съм пред колата и свалям корите над двигателя но ве още нямам видимост над турбото за да взема сериен номер
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
6 мнения
• Страница 1 от 1