Турбото грам не надува....помощ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Re: Турбото грам не надува....помощ
Колега, според мен обмисли като се прибереш тази кола да я закараш в официален сервиз на БМВ във Варна или Русе. Ако не може на собствен ход, с пътна помощ или друг по-евтин метод. Обикновено пълния преглед е около 60 лв., но ти казват точно какво и е на колата. Ремонтите са скъпи, но след като няма читави майстори в Силистра, може би това ти е по-евтиния вариант пред пари на вятъра и после пак мъки. Тази работа по телефона наистина не е добре да се върши, особено ако попаднеш на недобросъвестни майстори.
Прочети тази тема за информация: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=112&t=206699. Всички колеги хвалят много Бова кар в Бургас, но дотам са повечко километри. Успех!
Прочети тази тема за информация: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=112&t=206699. Всички колеги хвалят много Бова кар в Бургас, но дотам са повечко километри. Успех!
- xterminator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10
След като си от Силистра защо не я закараш в Русе при Велимир? Мисля, че VRPerformance се пишеше във форума и от приятели съм чувал, че доста поназнайва за БМВ (двигатели, турбо и тнт..)
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Благодаря колега,може да се обади момчето ако е закъсало ще ударим едно рамо да я оправим 

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

По темата с догатките- филтър на картерните газове

- ludiq-manqk
- Потребител
-
- Кара: 320D
Филтъра е нов колега.Турбото е рециклирано преди два дни,но продължава да пълни въздушния филтър с масло и това го прави само когато е включена турбината.Когато изключа вакумите на турбото и карам така без него не излиза и грам масло.Вече се съмнявам за проблем с някое бутало,но пък мотора работи без всякакви прекъсвания и неравномерна работа.Може би има някоя тръбичка или нещо друго запушено по пътя на вентилацията незнам вече.Май ще трябва да се отваря двигателя за да се види,но честно казано не ми се се влиза в тоя филм.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2