Въпростване!
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпростване!
Имам си една ръчка и халхабер си нямам идея за какво е, пък много си я харесвам ама за какво се използва незнам. Някои би ли бил така добър както е и умен да ме просветли ... иде реч за долната ръчка на снимката...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
автопилот... закрепи някаква скорост по магистралата и го натисни напред въпросния лост, пускай крака от газта и си гледай кефа
а горната не знам за какво е...
а горната не знам за какво е...

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ръчкай на воля и се надявам да не вдигне 200 и да не можеш да намалиш после (като един уж реален случай, за който бях чел тук) 

BMW only!
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
Да уточня: Лостчето има 5 положения: Напред-вкл. на АВП; Нагоре или надолу- изкл. ; Навътре към оста- вкл. на последната зададена ( запаметена ) скорост; Назад със задържане- намалява скоростта. При задържане напред, аналогично увеличава зададената вече скорост ! АВП-та се самоизкл. при всяко докосване на педалите на съединителя или спирачката! При подаване на газ при вкл. АВП, колата се ускорява нормално, като след отпускането на педала, скоростта намалява до достигането на последната запаметена стойност!
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Fakiro написа:Да уточня: Лостчето има 5 положения: Напред-вкл. на АВП; Нагоре или надолу- изкл. ; Навътре към оста- вкл. на последната зададена ( запаметена ) скорост; Назад със задържане- намалява скоростта. При задържане напред, аналогично увеличава зададената вече скорост ! АВП-та се самоизкл. при всяко докосване на педалите на съединителя или спирачката! При подаване на газ при вкл. АВП, колата се ускорява нормално, като след отпускането на педала, скоростта намалява до достигането на последната запаметена стойност!
Точно така е само че колегата я няма функцията която си описал за натискането на вътре на ръчката

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Сега погледнах пак снимката тази функция я има ама като бутнеш лоста нагоре а АВП са изключва от лоста само надоло 

- Stormblast
- Потребител
-
beschleunigen - ускорявам
verzоеgern - намалявам
Abruf - повикване (това е въпросната функция)
Aus- изключване
verzоеgern - намалявам
Aus- изключване
Stormblast написа:beschleunigen - ускорявам
verzоеgern - намалявам
Aus- изключване
Разяснете ми това моля ? освен това само на 5та ли се включва АВП или на всяка скорост го прави има ли някакво времетраене на натискане на лостчето и т.н.
BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
На всяка скорост става колега. Стига да не си с по малко от 40км/hMiRaCuLiX написа:Stormblast написа:beschleunigen - ускорявам
verzоеgern - намалявам
Aus- изключване
Разяснете ми това моля ? освен това само на 5та ли се включва АВП или на всяка скорост го прави има ли някакво времетраене на натискане на лостчето и т.н.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2