Помощ колеги. Светна това на таблото.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- pavkata320d
- Потребител
-
Помощ колеги. Светна това на таблото.
Здравейте колеги, днес ми светна тази индикация на арматурното табло и се чудя какво може да е тъй като проверих и всичко свети отзад, ако може, кажете ми какво да направя. Благодаря предварително! Ето я и снимката : http://prikachi.com/images.php?images/429/8562429K.jpg .
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Помощ колеги. Светна това на таблото.
Осветлението на рег. номер провери ли ?
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- TSMT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Провери също и мигачите.
- BLUE_999
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 и е39
- Мечтае да кара: всичко сьс задно
- Детайли за колата: да има V12 под капака
здравей колега свети ти лампата за не работещо асц и крушка на заден десен габарит
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
По спомени .... третият стоп е свързан към дясната крушка.
Ако ту свети ту спира...
провери да не е това:

ето и лесно решение:

провери да не е това:

ето и лесно решение:

- pavkata320d
- Потребител
-
Колеги АСЦ-то ми свети защото ми е прецакан АБС-а и не работи тракшън контрола колкото до круушките всяка ми свети, обаче четох че е хубаво като изгори крушка да се сменят всичките пак някъде тук го четох и ще пробвам след малко и ще пиша после иначе ги проверих като подпрях спирачката с една бухалка и пуснах аварийните и светеше всичко. Благодаря все пак!
- pavkata320d
- Потребител
-
mantass написа:Ако ту свети ту спира...
провери да не е това:
ето и лесно решение:
какво точно трябва да направя колега .. Пробвах това със смяната на всички крушки отзад и резултата е нулев ..
Виж дали буксата на самия стоп е нагоряла или кабела(при мен беше така). Това с буксата често се среща. Ако е това изведи нагорялия кабел отстрани
не през буксата и готово. В моя случай беше масата и стана много лесно само с една клемичка го захванах как то се вижда от снимка 2 направо за масата и готово(без запояване или др.)
не през буксата и готово. В моя случай беше масата и стана много лесно само с една клемичка го захванах как то се вижда от снимка 2 направо за масата и готово(без запояване или др.)
- pavkata320d
- Потребител
-
Благодаря колега, може ли да ми кажеш само как се вади буксата , че не смеех да я сецна така да не прецакам нещо?
Колега,
аз смених модула на светлините- 20 лв. Загорелият пин може да се стърже , но пак става същото. И свързах жичка вместо изгорялата
част .
аз смених модула на светлините- 20 лв. Загорелият пин може да се стърже , но пак става същото. И свързах жичка вместо изгорялата
част .
pavkata320d написа:Здравейте колеги, днес ми светна тази индикация на арматурното табло и се чудя какво може да е тъй като проверих и всичко свети отзад, ако може, кажете ми какво да направя. Благодаря предварително! Ето я и снимката : http://prikachi.com/images.php?images/429/8562429K.jpg .
При мен светеха двете задни подобни такива.Оказа се че са за смяна плафоните за осветяване на задния номер.Слид като ги смених сега няма проблеми!
- pavkata320d
- Потребител
-
При мен се оказа, че буксата отвътре един от пиновете беше дал на късо и го позачистих с шкурка и сега всичко е ок обаче сега имам друг проблем при 60 70 км/ч нагоре се чува някво страмно виене отзад и се чудя да не е някой лагер отзад или възможно ли е да е от диференцияла? ще съм благодарен ако някой ме насочи какво да гледам 

14 мнения
• Страница 1 от 1