Избор на виско съединител

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Избор на виско съединител

Мнение от Springsteen » 07 Яну 2016, 16:24

Здравейте колеги,

Наскоро, след посещение в сервиз, ми казаха че виско съединителят ми е за смяна. Поразрових се и се убедих в това твърдение, следователно реших да си потърся нов. Въпросът ми е има ли нещо специфично, което трябва да гледам при избора и към коя марка да се ориентирам при бюджет от 150-180 лв. Също така прочетох, че трябва да се съхранява в изправено положение докато не се монтира - това вярно ли е ?

Ако е от значение возилото ми е - е36 320i

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: Избор на виско съединител

Мнение от zvetiko » 07 Яну 2016, 18:31

Springsteen написа:Здравейте колеги,

Наскоро, след посещение в сервиз, ми казаха че виско съединителят ми е за смяна. Поразрових се и се убедих в това твърдение, следователно реших да си потърся нов. Въпросът ми е има ли нещо специфично, което трябва да гледам при избора и към коя марка да се ориентирам при бюджет от 150-180 лв. Също така прочетох, че трябва да се съхранява в изправено положение докато не се монтира - това вярно ли е ?

Ако е от значение возилото ми е - е36 320i

Колега, при цена 470лв. за оригинална част, при бюджет 150-180 лв. не трябва да си много претенциозен. Едва ли ще го намериш съхранявано в изправено положение, може отначало, за известно време, да зацепва и на студен двигател, не е ясно колко време ще работи пълноценно, едва ли някой ще ти даде и гаранция...
Коя марка да вземеш- тази, която ти препоръча доставчика на части. До вчера някоя марка може да е била горе-долу добра, от днес да е пълно менте, това трябва той да го знае.

Назад към E36