Щипки за стъкла вътре в фаровете
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Щипки за стъкла вътре в фаровете
Здравейте колеги,
След като закарах колата на един "майстор" да ми полира фаровете, по незнайна причина като ги е отварял е изпотрошил и изхвърлил всичките 8 щипки, който държат стъклата вътре във фаровете
. Преместил е и ангелските очи, незнайно защо зад тези стъкла и е хванал всичко с тиксо, което естествено издръжа около една седмица и фаровете се разпаднаха от вътре. В момента съм закрепил положението със силикон, както и да е. Понеже не обичам цигански изпълнения, моля ако някой знае от къде мога да си закупя нови такива метални щипки да сподели, търсих в реал оем, не мога да отрия парт номер - http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=63_0318 . Продава се целия капак комплект.
Фаровете са преди фейслифта, колата е 528. Прилагам примерна снимка на щипките за който става въпрос -
- А и B.
Другия вариянт, който си мисля е да си купя направо капаци за фаровете тип фейслифт с вградени ярки ангелски очи от форумен магазин (ако някой е с такива моля да сподели мнение).
Поздрави,
След като закарах колата на един "майстор" да ми полира фаровете, по незнайна причина като ги е отварял е изпотрошил и изхвърлил всичките 8 щипки, който държат стъклата вътре във фаровете

Фаровете са преди фейслифта, колата е 528. Прилагам примерна снимка на щипките за който става въпрос -

Другия вариянт, който си мисля е да си купя направо капаци за фаровете тип фейслифт с вградени ярки ангелски очи от форумен магазин (ако някой е с такива моля да сподели мнение).
Поздрави,
- JorisssM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 печка
- Мечтае да кара: M5
Re: Щипки за стъкла вътре в фаровете
Колега къде мога и аз да си намеря такива капаци ?
- jorfii
- младши ентусиаст
-
- Кара: e-36 вече и е39
- Мечтае да кара: х6 ама има време
- stenlipk
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- Детайли за колата: Най-лъскавата скъпа таратайка....
Re: Щипки за стъкла вътре в фаровете
може.. имам ги комплект
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
7 мнения
• Страница 1 от 1