Странно тракане от М43
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
Странно тракане от М43
Здравейте и за много години
днес ми направи впечатление, че двигателят е започнал да издава непознат за мен шум (нещо като тракане). Тъй като съм технически неграмотен, а и от скоро притежавам автомобил, си нямам и на идея това нормално ли е или има нещо за ремонт.
Прилагам клипче, което направих на загрят двигател. Прилича на бълбукаща вряла течност

днес ми направи впечатление, че двигателят е започнал да издава непознат за мен шум (нещо като тракане). Тъй като съм технически неграмотен, а и от скоро притежавам автомобил, си нямам и на идея това нормално ли е или има нещо за ремонт.
Прилагам клипче, което направих на загрят двигател. Прилича на бълбукаща вряла течност

- dido_06
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39 530d 2001 sedan automatic
- Мечтае да кара: Нещо М
Re: Странно тракане от М43
Не съм компетентен, но обезвъздушена ли е охладителната с-ма? Ако е бълбукаща вряла течност, може да има въздух из тръбите, знам ли.
- vankodve
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e46-323-2.5CI
- Мечтае да кара: E46M3,E92
Mladenoff написа:Здравейте и за много години![]()
Колега звучи ми на диса клапа ,в юу туб има клипове с тракащи диси клапи можеш да ги разгледаш,другата опция за това тракане не е приятна ,биелни лагери.
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Маслото какво ти е колега?
4 мнения
• Страница 1 от 1