Скоростен лост пропада на долу.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Скоростен лост пропада на долу.
Здравейте колеги. Когато натисна скоростният лост с ръката пропада и се чува тропане. От долу под колата на щангата към скоростната кутия има нещо като тампон, който при мен липсва.
Ето снимка от интернет как трябва да е:

а ето и моя как е:

Въпроса ми е как се казва това тампон ли е или.... и ако може някой да ми даде каталожен номер да го поръчам по него.
И как се сменя, ако някой го е сменял, че е доста тесно и сигурно трябва да се разкача гърнето.
Ето снимка от интернет как трябва да е:

а ето и моя как е:

Въпроса ми е как се казва това тампон ли е или.... и ако може някой да ми даде каталожен номер да го поръчам по него.
И как се сменя, ако някой го е сменял, че е доста тесно и сигурно трябва да се разкача гърнето.
Re: Скоростен лост пропада на долу.
25 11 7 519 669 това му е номера, пише че го има в елит кар, но не пише цена.
Мерси колега за отговора. Но този номер които си ми дал май е за Е36. А аз съм с е39.
Гледах за е39, доста е вероятно е да са еднакви, защото примерно кутията на е36-цата ми беше същата като на е39-ката. Не виждам защо и лостовия механизъм да не е същия. Но този номер съм 100 процента сигурен, че е за е39, друг е въпроса, че става и за е36.
Поръчах го утре ще дойде. Но не знам как ще стана защото я няма металната пластина (на първата снимка) която го държи. Той за това е и изпаднал.
5 мнения
• Страница 1 от 1