Сега пък друго двайсе - Бригада - Емиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Дек 2006, 23:17

BMW_POWER написа:Всички подробности са тук:

www.bgcanada.com

френски... :(
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Дек 2006, 23:41

Питай ме на дърти години как започнах този език от 0.
Но в интерес на истината процедурата за българи е улеснена до безкрайност. Отделно свалиха и някои такси ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saywhat| » 02 Дек 2006, 3:00

Аз съм с канадски паспорт, даже лятото бях там да поработя, (на 17 год. съм). Та на почти мин. заплата (10$/h) правих по 1200 на месец. Обаче почнах от втория ден в които пристигнах и даже имах връзки в работата и ме държаха почти до излитането. Нямах никакви проблеми относно документите и намирането на работа. Камо ли за спане и храна де...та от моя гледна точка два месеца там са доста изгодни при условие на колко години съм. Само споделям :D :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 03 Дек 2006, 8:55

tol4o написа:
gyrate написа:ммда сега ще си приключваме с още 5 страници ама и аз да кажа нещо... ако се рамнетe на бригатка, направете една тема че за да видим дали една бърза сбирка не можем да си направим някъде. един тон хора има в северо изтока. но вместо екото може и на шела тоз път ...

Ти къде живееш?

най много 10 часа с кола от тебе 8)

Предишна

Назад към Извън Темата