Виновен ли съм?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Виновен ли съм?!

ДА
12
33%
НЕ
24
67%

Общо гласове : 36

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 01 Дек 2006, 18:17

Вичо, предупреждавах те да нестане така, неможе 300лв да скарат двама приятели, може предателството да ги скара. Аз ви казах, идвамата имате вина за случката, но за този момент, незнам точно кой е прав и кой е крив. Само знам, че е долно 300лв да ви скарат. В темата която пусна като се ударихте, ти каза, НЕ ТИ СЕ СЪРДЯы ЩЕ Я ОПРАВИМ И ПАК ЩЕ Я КАРАМЕ. Ето това беше мъжка приказка, незнам какво сте се разбирали след това, но непозволявайте хартията и мастилото да ви скарат.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Дек 2006, 18:20

sonny написа:...

Казах го, защото мислех, че имам човек от среща, който ще направи каквото бих направил АЗ. Ама явно съм се лъгал.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 01 Дек 2006, 18:31

Погледнете си и двамата подписите и се замислете ;)
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 01 Дек 2006, 18:34

Според моите виждания и разбирания, твоят приятел трябва да ти плати всичко, което ти е пичинил дори и след време, ако няма възможност сега. На мен ако ми тресне колата мой прияте и ми се обърне и каже че не е длъжен да ми плаща нищо, вече не ми е приятел, без значение дали автомобила ми е ценен или не :!: Но моето мнение не е обективно, то може да има случай, в който да не можеш да претендираш да ти се плаща нищо. Случаи бол ама........който не те познава, не може да изяви точно мнение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 01 Дек 2006, 18:47

Виновен си . Кола не се дава на друг, ще ти е за урок ;)

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

............

Мнение от Тоо Cool » 01 Дек 2006, 20:13

Почти абсолютно същия случай имах и аз преди време-само дето сумата беше около десетунка, сано дето колта беше вече бившата ми 325-ца ВАНОС и само дето човека, чиято беше преди това колата се оказа невероятно търпелив, точен и уникално добър приятел!
Аз все още се чувствам виновен за това, което направих с простата си глава тогава и за това, че го бавих няколко месеца с парите (имах на ДЗИ да плащам няколко бинки, на други...... :roll: ), а той дори не ми се скара или разсърди-напротив и до днес сме УНИКАЛНО добри приятели!
А ти иначе изобщо не си виновен-все едно аз да кажа, че той беше виновен, че си даде уникалната кола на откаченото келешче (аз)! С тази разлика в случая, че аз се постарах да го компенсирам!
Важното все пак е, че всички са ОК, че вече и двамата с него пак сме на пистата с уникални самолетчета и че имам ОГРОМНА обица!

П.С. Станиславе-БЛАГОДАРЯ за всичко! :D
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 01 Дек 2006, 20:21

Виновен е този, който е бил зад волана.
Друг е въпросът, че жена и кола на заем
не се дават ;)

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 01 Дек 2006, 20:31

Напълно подкрепям Сони :yes:
нищо че е на фанта,Сони явно добре ти шепне :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 01 Дек 2006, 20:49

sonny написа:Вичо, предупреждавах те да нестане така, неможе 300лв да скарат двама приятели, може предателството да ги скара. Аз ви казах, идвамата имате вина за случката, но за този момент, незнам точно кой е прав и кой е крив. Само знам, че е долно 300лв да ви скарат. В темата която пусна като се ударихте, ти каза, НЕ ТИ СЕ СЪРДЯы ЩЕ Я ОПРАВИМ И ПАК ЩЕ Я КАРАМЕ. Ето това беше мъжка приказка, незнам какво сте се разбирали след това, но непозволявайте хартията и мастилото да ви скарат.

Много вярно казано, момчета и двамата ви познавам и ви призовавам, НЕ СЕ КАРАЙТЕ за 300лв, едно приятелство не струва толкова, моля ви недейте, на мен ми става гадно като прочетох темата представям си на вас какво ви е :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 01 Дек 2006, 21:06

ся ше провериш дали ти е приятел на 8-ми декември, като ти даде неговата кола ;)
Изображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 01 Дек 2006, 21:54

Виче, смятам че дори и тотална щета да беше колата , това не би следвало да е ни най-малко повод да се скарате и разделите, напротив - подкрепата трябва да е двустранна и ценена от двама ви. Ти сам написа в първия си пост - НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ :!: Не се замисляй за друго , а се замисли за това какво реално значи за теб тази дума : 'ПРИЯТЕЛ' - за мен това е човек , който и в добро и лошо е заедно и неотлъчно с теб и винаги би те подкрепил дори и в най-трудните моменти :!: Я се замисли - до преди няколко дни (преди случката) дали наистина той е бил заедно стеб , припомни си .... и добрите ..... и лошите моменти ..... в които сте били заедно ;)

Да знам, на всички ни тук темата "автомобил" ни е болна тема и още по специално "БМВ" и знам какво е 'то' да бъде наранено :help: , знам колко ти болно за колата, но пак ти казвам сега мъката ти е съсредоточена към колата, ....... бъди сигурен че ще мине време и тогава тя що отмине постепенно, но кофтито в случая е, че тя ще стори път на още по голяма мъка и многократно по болезнена .................................................................................. мъката за изгубен приятел :roll:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Дек 2006, 22:22

виновен си- защото си надценяваш приятелите. това не е лоша черта, но нали попита дали си виновен...

за да имаш добри приятели никога не им позволявай да изпадат във ситуация където са ти задължени по някакъв междучовешки или финансов начин, а не могат или не искат да ти се "отплатят".
алекс
трабант 601с
разни други возила

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Дек 2006, 22:36

а приятелят ти пише ли тук? ако пише ще е добре да чуем и него преди да съдим
Иначе и двамата сте виновни. Кола не се дава!!
всеки си има глава на раменете и си отговаря за последствията - и ти че си му я дал и той че е направил белята

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 01 Дек 2006, 22:37

© написа:а приятелят ти пише ли тук? ако пише ще е добре да чуем и него преди да съдим
Иначе и двамата сте виновни. Кола не се дава!!
всеки си има глава на раменете и си отговаря за последствията - и ти че си му я дал и той че е направил белята

Не видя ли в началото на темата е писал err0r ;)
Изображение
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Дек 2006, 22:38

сега прочетох :uups:
и той да е пак важи същото, което написах

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата