Фарове

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA
Мечтае да кара: на nordschleife

Re: Фарове

Мнение от Trixster » 18 Дек 2015, 10:21

Nukem написа:и аз имам една грешка за нивото, мойте не са завиващи и си мисля да го видя къде е този датчик на носача и да го сменя, не знам колко е нов и колко е втора ръка или афтермаркет, трябва да го проуча това.а

От Роби мисля, че имаше на febi за приятни пари (под 40лв датчика). Оригинален не съм гледал колко е...
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 18 Дек 2015, 10:23

супер значи ще го потормозя роби да ми прати.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар
Кара: E60 530D M-Sportpaket

Мнение от kyazim1984 » 21 Дек 2015, 21:29

Здравейте колеги! От няколко дена адаптивните ми фарове не завиват! Също така като включа светлините не мърдат на горе, на долу. Това се случи след няколко поредни грешки, на екрана с предупреждение, че десния ксенон не работи! Всички светлини ми работят нормално но сряха да завиват. Каква може да е причината?

Потребител
Аватар
Кара: Е61 520D SE Touring

Мнение от Johnyboy » 22 Дек 2015, 8:14

Здравейте колеги!
Имам едно питане, крушките ми са H7 , фаровете с лупи. Видях по магазините продават +120% филипс крушки , ако сменя с такива най вероятно по често ще горят. Искам малко по силни фарове, с тези съм като сляп. Оня ден минах цяла европа от Англия до Пловдив. Късите ми са слаби и не виждам добре. Има ли начин да светят по силно. Вие с какви карате? Дайте препоръки

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 G05

Мнение от rafa224 » 22 Дек 2015, 9:20

Johnyboy написа:Здравейте колеги!
Имам едно питане, крушките ми са H7 , фаровете с лупи. Видях по магазините продават +120% филипс крушки , ако сменя с такива най вероятно по често ще горят. Искам малко по силни фарове, с тези съм като сляп. Оня ден минах цяла европа от Англия до Пловдив. Късите ми са слаби и не виждам добре. Има ли начин да светят по силно. Вие с какви карате? Дайте препоръки

Ще светят малко по-добре. Според мен проблема може да ти е от фара а не от крушките. А защо не опиташ да сложиш ксенон :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 22 Дек 2015, 9:42

Слагай ксенон - за 600-900 лв ще се родиш ако караш вечер честичко

Потребител
Аватар
Кара: Е61 520D SE Touring

Мнение от Johnyboy » 24 Дек 2015, 8:50

Taruno написа:

Вчера ходих при Atsalov , сложихме Osram Night Braker , светят много по добре. Мисля че толкова ми стига. Започнах да виждам пътя . Колата е англииска и я карам там в Англия където магистралите са осветени .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 G05

Мнение от rafa224 » 24 Дек 2015, 18:57

Johnyboy написа:
Taruno написа:

Вчера ходих при Atsalov , сложихме Osram Night Braker , светят много по добре. Мисля че толкова ми стига. Започнах да виждам пътя . Колата е англииска и я карам там в Англия където магистралите са осветени .

Даа колегата Atsalov е правилния човек :yes:

Аватар
Кара: BMW E60 525i
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от bib0555 » 27 Дек 2015, 20:52

Колеги малко :OT: ,но не намерих информация,затова ще попитам тук...Модула за управление на фарове за фейслифт,става ли на кола PRE FACELIFT има ли нужда от кодиране и допълнителни накрайници ? Става въпрос за това
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 27 Дек 2015, 21:05

bib0555 написа:Колеги малко :OT: ,но не намерих информация,затова ще попитам тук...Модула за управление на фарове за фейслифт,става ли на кола PRE FACELIFT има ли нужда от кодиране и допълнителни накрайници ? Става въпрос за това

Става

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F26

Мнение от Alexius » 06 Яну 2016, 18:00

Единият ми фар свети леко в лилаво, което вероятно значи, че е тръгнал да заминава. От близо няма разлика, но като се отдалеча се вижда. Каква крушка ще ме посъветвате да взема, дали да не сваля другата да видя каква е и да взема същата?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 06 Яну 2016, 18:02

Alexius написа:Единият ми фар свети леко в лилаво, което вероятно значи, че е тръгнал да заминава. От близо няма разлика, но като се отдалеча се вижда. Каква крушка ще ме посъветвате да взема, дали да не сваля другата да видя каква е и да взема същата?

най добре и оригинална взимай

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F26

Мнение от Alexius » 06 Яну 2016, 18:12

По-назад в темата има линк към продавач в ebay, пише че саоригинални, какво ви е мнението?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 M550D LCI
Детайли за колата: Champagner quarz metallic

Мнение от Burnar » 12 Яну 2016, 18:13

Всяка качествена афтърмаркет крушка, която е същите келвини, става. Няма защо да се набутваш за оригинална, като живота и, и осветеността ще бъдат същите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
Мечтае да кара: е60 M5

Мнение от v3n0m » 18 Юли 2016, 8:35

Здравейте колеги, предлагат ми много изгодно фарове Динамик, но единия е със спукано стъкло а другия е разфасован на части. Въпроса ми е може ли да изтръгна частите на моя (който е обикновен халогенен pre lci) и да се сложат частите на динамик-а? Моля само да не ме навиквате, знам че по добрия вариант е да си купя направо динамик, но тези ми ги дават за 160 лв. Ако ли не предполагам решението е да си намеря още един здрав и да си ги комплект-овам.
Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61