Защо не бива да оставяме отключено

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 01 Дек 2006, 1:32

WilliamsF1Team написа:...

Тия неща не се пишат по нета ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 01 Дек 2006, 1:41

Те след това разбраха, че сме ние, а и аз не съм го криел след като го направихме. ;) Те знаеха, че си го заслужават, а ние знаехме, че трябва да има наказание :mhihi: :mhihi: :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 01 Дек 2006, 12:14

И пак е тъпа постъпка,да беше отишъл ти и още хора да ги набиете,защото тва да ви нападанат уж и вас е супер тъпо ма както и да е

Вичо,тия кражби ги правят точно някви познати,които си влизат(най-вероятно на двете момичета,които живеят там).Влизат гледат всички спят,ако някой се сабуди,ще кажат,че идват да ви видят кво правите или нещо от тоя сорт
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Дек 2006, 12:20

SpUd3r написа:И пак е тъпа постъпка,да беше отишъл ти и още хора да ги набиете,защото тва да ви нападанат уж и вас е супер тъпо ма както и да е

Вичо,тия кражби ги правят точно някви познати,които си влизат(най-вероятно на двете момичета,които живеят там).Влизат гледат всички спят,ако някой се сабуди,ще кажат,че идват да ви видят кво правите или нещо от тоя сорт

Моята приятелка няма познати в СФ, познавам я от 1на година и нещо вече. Обаче другата е много съмнителна. Първия път като им разбиха стаята, изчезна всичкото сребро на моята приятелка, а на онази НИЩО. Сега и телефона й, мойто портмоне, но и 2 телефона на онази пача. Оная е супер к**ва, минала е половината студентски град е с много "приятели" все въшляви, ама какво да правя, да ги хващаме един по един и да им чупим главите, докато някой не си признае ли?!?! Или на нея да й извия врата, ми ако не е тя.

Ако е достатъчно тъпа след време да вдигне на един от двата номера които УЖ й откраднаха, ще и счупя ръцете. Мамка й.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 01 Дек 2006, 12:46

Ma те ако не са "прими"(картите) което ме съмнява :mhihi:
Може да си ги извади веднага :idea:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 01 Дек 2006, 12:51

vicho написа: ...

Ужас, горката ти приятелка! Не мога и не искам да си представям какво е да живееш с някаква непозната, при това с такива съмнителни познати и още по-съмнителни морални качества...Не може ли да се премести ? То пък всъщност няма гаранция, че на другото място ще е ок....Много кофти... :roll:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 01 Дек 2006, 12:57

В студентски град е масова практика да се оставя отключено, ето защо върлува такива банди - това не са истински професионалисти, а просто наркоманчета/нещастничета...
А от професионалистите НЯМА спасение, нашата врата издържа на РПГ, а бравата ни е НАЙ-ДоБРАТА възможна... пичовете си я отвориха и ЗАКЛЮЧИХА обратно!!! дори не я бяха чупили с азот... :shock:
Сега сме със СОТ, но ако те нарочат и СОТ-а се прецаква никак не трудно, но трябва да има за какво да го правят...
Те у нас, освен златната верга на баща ми, която струва пари, беха взели само 50 лева от заплатата ми... Никога не съм се кефел толкова, че съм си изпил парите, колкото тогава...
А иначе, за такива случай се казва: ЗА ЛЕКАРСТВА ДА ГИ ДАДЕТЕ, МАМА ВИ ДЕЕБА НЕЩАСТНА!
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 01 Дек 2006, 14:05

за СОТ-а, който казаха, че ако спре да пингва пак идват, мисля, че симулират сигнал или нещо от сорта, а не, че тотално изчезва сигнала :)

Нова практика - звъннят и ако случайно попаднат на някой казват, че са от интернет доставчика! ;) и още един куп social engineering

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 01 Дек 2006, 14:21

xterminat0r написа:за СОТ-а, който казаха, че ако спре да пингва пак идват, мисля, че симулират сигнал или нещо от сорта, а не, че тотално изчезва сигнала :)

Нова практика - звъннят и ако случайно попаднат на някой казват, че са от интернет доставчика! ;) и още един куп social engineering

ми аз участвам в разработката на военни системи, които могат да излъжат мобилен телефон, та камо ли тъпия СОТ, чийто пинг е елементарен... така че има такива неща...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата