Мнения и впечетления ?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнения и впечетления ?

Мнение от r3alistico » 21 Дек 2015, 18:29

Здравейте колеги. Днес съвсем случайно ревейки се из интернет попаднах на един доста интересен сайт в който има разнобразие от всякакви артикули включително и за нашата любима марка и попаднах на нещо изключително интересно става въпрос за филър картерни газове за n42b20 двигател ето и линк - http://www.aliexpress.com/item/New-Set- ... 14219.html Цената е изключително актрактивна днес се обадих в оторизиран сервиз на марката да попитам колко ще ми струва въпросния филтър с всички маркучи към него и ми обявиха цена от 300 лв. която си е почти 150 лв. повече от този в сайта по горе. Направи ми впечетление също че в сайта са побликувани и каталожните номера на частите което ме навежда към мисълта дали е възможно това да са оригинални части на много достъпни цени или са поредните китайски "боклуци". Моля някой ако е пазарувал от въпросния сайт да сподели мнение както за сайта като цяло така и за качеството на артикулите в него.Благодаря!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i G30, 120d F20
Мечтае да кара: M5

Re: Мнения и впечетления ?

Мнение от AlonsoBest » 21 Дек 2015, 21:33

Сайта си е за китайски боклуци. Пазарувам доста от там. Има някой интересни неща на добри цени, но точно за това не ти препоръчвам да го поръчваш от там. Причципнл има защита на потребите и при проблем ще ти възтановят цялата сума. Вече ти си преценяваш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 21 Дек 2015, 21:34

Tи си открил топлата вода :mhihi:
Сериозно - зае*и го този сайт. Първо, че не може да се плаща с Paypal, а само с карти - не е оферта. Има някакъв buyer protection все пак, ама...I am too paranoid :mhihi: Иначе абсолютно, 1000000000000% китайски сайт, с китайски продукти, произведени в Китай от китайци :mhihi: С две думи - боклИци :mhihi: Стават за разни джунджурии, но за авточасти категорично не. Аз и за голф части не бих си взел оттам, кво остава за БМВ.

Потребител
Аватар

Мнение от r3alistico » 21 Дек 2015, 23:16

Мерси за бързите отговори колеги. Просто офертата ме заинтригува и реших да я споделя с вас. Иначе има и много добри нещица за екстериора на автомобила но явно както цяло за качество изобщо неможе и дума да става.

Назад към E46