Включване на светлини при отключване/заключване
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- hristo.mindevski
- Потребител
-
- Кара: BMW X5 3.0d 218 hp
Здравейте колеги,
Може ли на BMW X5 E53 да се настрои когато се отключва колата да светнат халогените или фаровете и при заключване да останат известно време включени?
Може ли на BMW X5 E53 да се настрои когато се отключва колата да светнат халогените или фаровете и при заключване да останат известно време включени?
Re: Включване на светлини при отключване/заключване
Аз се рових със скенера но не можах да открия такава опция.На моята нищо не светеше и си активирах мигачите да мигат при откл./закл. но за халогени не намерих нищо.А ако ти е тъмно можеш да ползваш опцията Изпрати ме до вкъщи ли кво беше там..... 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Нямаше ли такава функция "Изпрати ме до дома" (Follow me Home)? Аз я имам, но не я ползвам и съм забравил как се активира... Нека колегите да кажат.
Сега прочетох в книжката на колата - буташ лоста на мигачите, за да активираш "светлинния клаксон" и после заключваш - фаровете ще светят около 30 секунди.
Сега прочетох в книжката на колата - буташ лоста на мигачите, за да активираш "светлинния клаксон" и после заключваш - фаровете ще светят около 30 секунди.
Excellent! Steven is my name!
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Тази функция май се активираше като се дръпне лоста за дългите след като се загаси колата и тогава светват фаровете за определено време. Иначе при отключване на мен ми светват лампичките в страничните огледала и осветяват колкото да видя около предните врати.
! Алекс написа:Аз се рових със скенера но не можах да открия такава опция.На моята нищо не светеше и си активирах мигачите да мигат при откл./закл. но за халогени не намерих нищо.А ако ти е тъмно можеш да ползваш опцията Изпрати ме до вкъщи ли кво беше там.....
И на моята нищо не свети,2001г е ,как се активират мигачите
rosenrt написа:И на моята нищо не свети,2001г е ,как се активират мигачите
С лаптопа колега и някаква програма.Аз използвам bmw skener а иначе мисля че се намираше в LCM модула тази опция...

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Не съм пускал Скенера от година и съм забравил... Сега намерих еднои стари скриин-шотове, които съм правил някога. Не бяха ли настройките за алармата в дясната колонка, на картинката? Мисля, че там трябва да се "чекнат" някои квадратчета, за да почнат при отключване/заключване на колата да писка (тит - тит) и/или да ти светкат фаровете или мигачите.

http://borymeckata.snimka.bg/automobiles/diagnostic.890702.36390922.big
Аз в момента съм изключил всичко и като натисна копчето, се чува само щракането на ключалките. Няма пискане, мигане и святкане - нищо...

http://borymeckata.snimka.bg/automobiles/diagnostic.890702.36390922.big
Аз в момента съм изключил всичко и като натисна копчето, се чува само щракането на ключалките. Няма пискане, мигане и святкане - нищо...
Excellent! Steven is my name!
8 мнения
• Страница 1 от 1