проблеми е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 320d-150hp-touring
Мечтае да кара: Е60xd

проблеми е46

Мнение от icuni » 20 Дек 2015, 21:49

здравейте колеги преди месец рециклирах дюзи на е46 320-150кс. казват че всичко е направено изчистени колектори нови свещи агр-а е изчистен но колата не иска да върви и при ускорение студена има едно чукане като аванс на помпа като загрее пак го има но по слабо колата преди ремота си вървеше повече чукането е между 1500 и 2000 оборота после изчезва но не е нормално ходих на диагностики разни всичко е в норми нормално незнам вече сменени са и Отклоняваща паразитна ролка ролка на климатика вчера ми се счупи стартера светна ми лампата за акумолатора и той е нов на 5 месеца дайте някави съвети

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M3 & 320i

Re: проблеми е46

Мнение от kpa » 21 Дек 2015, 12:17

icuni написа:здравейте колеги преди месец рециклирах дюзи на е46 320-150кс. казват че всичко е направено изчистени колектори нови свещи агр-а е изчистен но колата не иска да върви и при ускорение студена има едно чукане като аванс на помпа като загрее пак го има но по слабо колата преди ремота си вървеше повече чукането е между 1500 и 2000 оборота после изчезва но не е нормално ходих на диагностики разни всичко е в норми нормално незнам вече сменени са и Отклоняваща паразитна ролка ролка на климатика вчера ми се счупи стартера светна ми лампата за акумолатора и той е нов на 5 месеца дайте някави съвети

Колега, не се заяждам, но нахвърляй тези по-горе и има по-голям шанс да те получиш отговори:
,!-,,,.,-..,.-. ..,,..

Назад към E46