Помощ печката не се включва
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- mavro1978
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- Детайли за колата: E39 3.0d Touring 07.2001
Помощ печката не се включва
Имам питане! Лятото смених модула на климатроника понеже стария изгоря Не намерих модул от фейслифт за това сложих от преди фейса Печката ми си работи перфектно миналата зима Днес паля при минус 1 не се включи изобщо Може ли това да е от новия модул и да му трябва кодиране? 

- dak
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D 184 кс. седан
Re: Помощ печката не се включва
mavro1978 написа:Имам питане! Лятото смених модула на климатроника понеже стария изгоря Не намерих модул от фейслифт за това сложих от преди фейса Печката ми си работи перфектно миналата зима Днес паля при минус 1 не се включи изобщо Може ли това да е от новия модул и да му трябва кодиране?
Колега , печката е свързана с модула на климатроника защото моята печка работи само когато климатроника работи (по дефолт винаги работи) , ако го изключа принудително печката спира , така е при мен . Твърде възможно е заради модула който не е същия като твоя да не ти работи печката !
- mavro1978
- кандидат ентусиаст
-
Рестарта не помогна Някой знае ли дали може да се кодира новият модул и с коя програма?
- mavro1978
- кандидат ентусиаст
-
mavro1978 написа:Рестарта не помогна Някой знае ли дали може да се кодира новият модул и с коя програма?
Проблемът е решен! Оказа се че ако смените модула за климатроника от кола преди фейслифта на такава след фейса може да не ви работи печката След смяната на модула с правилния нещата се оправиха

5 мнения
• Страница 1 от 1