Пълно съсипване на колата след некачествен основен ремонт

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Re: Пълно съсипване на колата след некачествен основен ремон

Мнение от adovet » 18 Дек 2015, 23:46

Така е но може админа да го тълкува по друг начин. За това пуска го в некоректни пък после може да пусне линк към темата и тук, като се получи някакъв отговор от сервиза, и така ще е коректно и към двете страни и няма да е нападка. Сега ако се напише името може да се приеме че никой от сервиза не чете и ги обсъждаме без те да знаят, което е некоректно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 18 Дек 2015, 23:50

:yes:
Затова и не съм трил нищо!
p.s.Освен едно на slitter, което беше заигравка към мен!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BAVAREC1 » 18 Дек 2015, 23:56

много добре четат и знаят за проблема и темата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 19 Дек 2015, 0:02

dr.peshev написа::yes:
Затова и не съм трил нищо!
p.s.Освен едно на slitter, което беше заигравка към мен!

Обаче в момента в който се напише името .......... на мистериозните майсторчета ще се изтрие темата-мнението. Явно на някой не му стиска да изкочи и да разбуни духовете.
Според мен тази тема има един въпрос не изяснен ...кой, кой, кой......кой.. хахаха.
И докато не си изясни ще стане 100 страници като гледам темпото.
Добре де не го пиши дай снимка на твоята кола пред сервиза така няма да нарушиш правилата или поне първата буква :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 19 Дек 2015, 0:12

В извън темата се правят теми за щяло и нещяло, как досега никой не направи там една тема за това кой е този сервиз и т. н ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BAVAREC1 » 19 Дек 2015, 0:24

сервиза е от двама собственика!!!!Второ аз съм потърпевш с друга кола и се оказа,че не съм единствения

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 19 Дек 2015, 0:25

В един друг автомобилен форум при къде къде по-малки проблеми между потребителите "обвинителя" пуска тема в общия раздел с оплакване срещу "виновника", модове/админи вече който се заеме с въпросния казус дава няколко дена на обвинените да се обосноват и разберат, като мъже. Ако няма отговор никовете се оцветяват в специфичен цвят и под ника излиза с главни букви и удивителни знаци !!!ИЗМАМНИК!!!. По този начин, който и нов потребител се присъедини винаги може да види за какво става въпрос без да търси цели теми и т.н. Доста техни форумни звезди също изгоряха един по един, подобно на провинилите се тук, като общото и от двете места са еднотипните оправдания :mhihi: Случаенос? Не мисла :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 19 Дек 2015, 0:35

Току що одобрих последното мнение, но тук е BMW форума и спазваме определени правила!
Няма да се поколебая да ги спазя!
Не може в технически раздел да се сипят едностранни нападки и обвинения!
Никой не ограничава автора в правата му да напише оплакване както и където трябва!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 19 Дек 2015, 0:46

То чак в Бургас стана ясно за кво иде реч. Не е логично тия момчета да са се самозабравили толкова, пред сервиза винаги чакат коли, има и далеч по-скъпи :bchug: .
Автора да направи една коледна томбола, кой ще познае героя, все още не разбирам идеята на темата, но като за човек, на който не му се спи е ОК :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 2002

Мнение от Taricate » 19 Дек 2015, 0:51

Значи, аз си позволявам да обвиня автора на темата в лъжа. Правя го умишлено, защото ми омръзна навсякъде да се говори недвусмислено и да се преиначават фактите !
Правя го нарочно, защото НИКОЙ не може да ме убеди, че даден човек е платил 4 (ЧЕТИРИ) ХИЛЯДИ ЛЕВА ремонт и последвалите случки, и просто "ей-така" си пуска темичка във форума, та даже и не споменава името на тоя сервиз !
Е, няма такъв филм. Искам да провокирам както автора, така и ответната страна. Ако се появи ответен отговор - публично ще се извиня на автора, но поне ще знам , че съм спомогнал донякъде за намиране на диалог и изясняване на случая.
Ако пък НЕ последва отговор - отново ще се извиня на човека, но все пак ще се разбере , че фирмата / сервиз "Х" са мошеници и некадърници, а това също ще е огромен плюс за всички ни.
И ще помоля модератори / админи да се намесят (по-скоро да се разреши публикуването поне на името на тоя "сервиз") и дори да направят темата важна - само помислете колко хора ще бъдат "спасени" от такива некадърници.
--------------
А от друга страна ще си помисля, че и модераторите са на хонорар при тия от "сервиза"... :mhihi: ( <-- ясно че е майтап, но все пак помислете ) Темата е достатъчно сериозна, за да правим 1387187 стрaници стил bg-mama, нали !?
Добрите шофьори имат остатъци от насекоми по страничните си прозорци! - Валтер Рьорл

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 19 Дек 2015, 0:54

Ясно е, че автора играе на двата фронта и затова си трае. В крайна сметка стана много грозно, щото не е форума да ти връща пари след като сам си си дал задника. Обица, ама от най-големите. Успокойте се, начина е един и не е форума арбитъра, а обвинение без доказателства е клевета.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 19 Дек 2015, 1:02

Остана ли някой, който не разбра за кой сервиз става дума?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 19 Дек 2015, 1:06

Да, аз не съм разбрал. Не че някога ще ми затрябва сервиз, още повече в София, но мисля, че след всичкият този шум е крайно време да се уточни, най-малкото за да се предпазят други колеги!
only rear wheel drive

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 19 Дек 2015, 1:08

Каква демокрация Оци , тук е (цитирам) www.bmwpower-bg.net е частен уебсайт със собствени правила. Не бъркайте официалния БМВ Клуб - България с този форум.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от xterminator » 19 Дек 2015, 1:18

Искам добре да се знае, че тук аз съм изказал моето мнение и представа за това, което се е случило НА МЕН. Попитал съм за мнения относно техническата част и нещата, които са свършени въобще по мотора. Не казвам, че при други, които се възползват от услугите им ремонтите ще са несполучливи и те никога няма да направят нито една кола като хората от тук насетне. Правили са го много пъти. Идеята ми е, че в случая с мен са сгафили и бягат от своя гаф, вместо да погледнат истината в очите и се опитват да увъртят всичко около един демферен маховик.
Само че някои не могат да издържат до сеира. Както вече казах - просто се опитвам да спазвам правилото на форума. Съвсем в началото тръгнах с идеята, че ще разкрия кои са във втория или третия си пост. Същото си мислех, че ще има бърз отговор от тяхна страна... Освен това някои колеги ме посъветваха да не си пукам патроните наведнъж, което мисля, че е по-разумно. Ако майсторите имат благоразумието в крайна сметка да постъпят мъжкарски - ще го споделя, няма да остане в тайна. :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46