КЪДЕ Е КРАСИМИРА,БЕ?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
КЪДЕ Е КРАСИМИРА,БЕ?
колкото и да ми е смешно и колкото и да си мислите че пак съм измислил някоя глупост,ще ви опровергая защото темата маи
е сериозна.
значи става въпрос за една котка,която е изчезнала от комплекс "ушев",където се събрахме през уикенда.
далеч съм от мисълта ,че някои от нашите хора я е хвърлил в багажника си със цел разплод или............вечеря,ама обещах на собственика на копмлекса да направя нещо по въпроса.
та .......
да вземете да върнете котката,че децата плачат,а знаете какво е да си изгубиш дом.любимец.....е ....аз поне знам....
отлечителни белези 2 крака,2 ръце,1 опашка,2Х3 мустака,цвят според сезона,отговаря на името красимира.
яворе да не я взе за роичо бе?
(щото и аз съм ги вършил такива
)

значи става въпрос за една котка,която е изчезнала от комплекс "ушев",където се събрахме през уикенда.
далеч съм от мисълта ,че някои от нашите хора я е хвърлил в багажника си със цел разплод или............вечеря,ама обещах на собственика на копмлекса да направя нещо по въпроса.
та .......

отлечителни белези 2 крака,2 ръце,1 опашка,2Х3 мустака,цвят според сезона,отговаря на името красимира.
яворе да не я взе за роичо бе?
(щото и аз съм ги вършил такива

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Були, аз лично не съм видял Красимира
п.с. забравих си двата диска на Николина Чакърдъкова 1 и 2 част и диск на орк. Канарите в "Ушев"
Ако можеш някой ден да минеш да ги вземеш ще съм ти много благодарен
Георги Пенчев

п.с. забравих си двата диска на Николина Чакърдъкова 1 и 2 част и диск на орк. Канарите в "Ушев"

Георги Пенчев
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Мдам... в Ушев е много яко и манджа на корем дават...
Ама ти наясно ли си че там няколко ловни дружинки се събират ... и дели две ловни полета ...
Тва горе е майтап , да не се засегнеш , дано намериш котето .
Ама ти наясно ли си че там няколко ловни дружинки се събират ... и дели две ловни полета ...

Тва горе е майтап , да не се засегнеш , дано намериш котето .
4 мнения
• Страница 1 от 1