Защо не бива да оставяме отключено
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Бате некъв зверски карък имам чувството че те е налегнал, а на онея дано ръцете им изсъхнат. Ако имаш от нужда от нещо знаеш
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: Защо не бива да оставяме отключено
vicho написа:Много просто, защото ще влязат и ще ви изнесът докато спите. В нашия случай, осъмнахме със сериозни липси, 3 телефона и портфейла ми с личните документи + тези на колата и пари. Честито на печелившите и всичко това заради Малоумната съквартирантка на приятелката ми, която не заключила вратата като се прибрала и тези си влезли като у тях си. Плюс това. там спахме 4-ма човека и никой нищо не е усетил. Както казаха и от полицията, никой още не ги е усетил, така, че да не сме се надявали ние да сме първите. Всеки ден има по няколко случая - същите, забравено да се заключи, влизат, харесват си по нещо и си излизат. Не са ги хванали, ЯВНО няма и да ги хванат.![]()
![]()
А и да ги хванат какво - освен на приятелката ми телефона ще ми върнат един портфейл (скъсън) и купчина безполезни картички в него.
Оправихме се с полицията, написаха всичко, ама какво ще направят. Станалото - станало и това е.
А сега знаете - колко ходене по мъките ще е. Да не говорим каква лудница ще настане в КАТ!![]()
![]()
![]()
Поне да ми бяха взели само парите и да ми оставят документите. Да им еба майката. Дано пукнат.
Нямам думи.
Бате да те успокоя, нема значение дали заключваш

Вратат в нас струва 1700лв и преди 3 месеца ни обраха (отклчили са си, като в тех си), полицаите казаха че тези врати ги отваряли съвсем от скоро и имало бум на обири на апартаменти с такива врати понеже до сега не им били хванали цаката. Та така, оправия няма, а междудругото минаха 3 месеца от както ме обраха и полицаите освен че дойдоха за отпечатъци и да снимат, не се обадиха повече изобщо, което незнам дали е нормално, най само за статистиката идват, да отчетат кво е станало и айде....

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
На всеки може да забрави да заключи. Аз съм забравял поне 5 пъти в нас, оставял съм си колата отворена, вярвам че се е случвало на мнозина едва ли го е направила нарочно. Но пък от друга страна е наистина странно как точно един ден забравя и тогава се случва
В студентски град всичко е възможно де. И все пак тия хора наистина са много смели. Трябва да са няколко сигурно, за да се чустват толкова сигурни, ако някой се събуди може да ги направи на дроб-сърма 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
vicho,спасение от тези неща няма да ти кажа...
и аз сега ще имам разправии с кат..въпорс на време е някои да не си е взел късмета като тръгне на "лов"...и тогава както някои беше споменал в една тема ще има ..."ти ми обра апартамента,ти ми сви огледалата имам предчуствие" от мнозина

- Гост
-
Това е изключително неприятно, заради някакви боклуци толкова ядове и проблеми... Дано се оправиш по-бързо!
Преди години в баба и дядо ми, към 9 вечерта по същия начин- отключено, отварят и тръгват да взимат палтата там и ключове... Обаче дядо ми е пич, усетил го оня и имал полицейска палка останала от някакво бивше на леля ми, и го спукал от бой
Преди години в баба и дядо ми, към 9 вечерта по същия начин- отключено, отварят и тръгват да взимат палтата там и ключове... Обаче дядо ми е пич, усетил го оня и имал полицейска палка останала от някакво бивше на леля ми, и го спукал от бой

Един колега така спипа едни във тях към 20:00.
Хората тъкмо вечеряли обаче си има сот пича и като се отвори вратата пиука. И познай какво се случи с тях...
Мангалите се оказаха едни от търсените в Пловдив... но... има едно много голямо но... държаха ги 2 дена в районното и ги пуснали.
И лафа че света е малък си важи
Същия ден когато ги пускат колегата патрул... и какво да види на един светофар
тея двамата си ходят най-спокойно и си джъткат по 2 телефона в ръцете
поиздебнал ги като в същия момент се обажда на няколко колеги да дойдат и тея стояха после 3 дена без храна и вода и се използваха за боксови круши в една стаичка в офиса
В метро и бриколаж продават такива домашни системи и сирени със датчици. В най-лошия случай ще се оплашат и ще избягат в най-добрия ще ги спипаш и
Другия вариант е да си сложиш топка на вратата. Много е удобна в такива случаи.
Хората тъкмо вечеряли обаче си има сот пича и като се отвори вратата пиука. И познай какво се случи с тях...

Мангалите се оказаха едни от търсените в Пловдив... но... има едно много голямо но... държаха ги 2 дена в районното и ги пуснали.
И лафа че света е малък си важи

В метро и бриколаж продават такива домашни системи и сирени със датчици. В най-лошия случай ще се оплашат и ще избягат в най-добрия ще ги спипаш и

Другия вариант е да си сложиш топка на вратата. Много е удобна в такива случаи.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Bате, не изключвай възможността да ви е наредила, нарочно да е оставила вратата и нейни хора да са влезни и ..., за заблуда на противника са зели и нейните неща и така.
и сега да се прай, се едно нищо не е станало.

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
xterminat0r написа:Nucl3arDru1D написа:само СОТ му е майката, само че не е май много рентабилно за град "Христо Ботев"
ако са сериозни тея ... сигнала на СОТА се заглушавано е по-добре от нищо.
сигнала на СОТ-а пингва непрестанно и ако някой го заглуши - пак пристигат

п.с. говоря на 161, за другите нямам идея

- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
Изключително гадно
Преди време на едни съседи бяха изнесли абсолютно всичко от апартамента, докато те са били на гости. И за това мен сега ме е много страх и гледам да заключвам, не че това е гаранция. Те ако искат да влязат ще си намерят начини

Dare To Dream
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Да попаднат в студентски град на съотборника ми 2 метра 120 кила дискофърляч,скинар да им е яко 

ТДС - Турбо Див Селянин
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Преди време бях писал, че се опитаха да отворят в нас докато майка ми и сестра ми бяха вкъщи, но не бяха успяли. Аз се върнах не ги намерих и после се заех сериозно с издирването им без да разчитам нито на полиция, нито на нищо. Питам тук, питам там и ги намерихме. Бяха познати и затова подходихме деликатно. Организирахме побой върху самите нас докато всички бяхме заедно и незнайно защо на нас не ни направиха нищо и всички шутове се изсипаха върху тия тримата капути. Това няма да го забравя доста време, те също.
Търси ги и наистина се оглеждай за познати, те са най-опасни...Успех.
Ако е някъде в Люлин казвай ще помагаме. Даже тука е 99% сигурно, че ще разберем кои са защото наркоманите са яко прости

Търси ги и наистина се оглеждай за познати, те са най-опасни...Успех.
Ако е някъде в Люлин казвай ще помагаме. Даже тука е 99% сигурно, че ще разберем кои са защото наркоманите са яко прости

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3