Празни обороти на 6 цилиндров двигател
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- bо666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: 5-Serie GT
Празни обороти на 6 цилиндров двигател
Здравейте,
Искам да попитам някой с 6 цилиндров бензинов двигател на Е46 колко са му оборотите на празен ход. Всички знаем за скритото меню и подменю 7.2 където това се вижда с точност.
Преди време имах някакви проблеми и майстор ми смени оборотите на празен ход от заводските до 780. Сега искам да си ги върна в заводските стойности. Някъде бях чел че трябва да са към 680-710, но няма как да го проверя без да попитам някой, на който това не е пипано. Предполагам че няма значение от това колко литра е двигателя, но все пак моя е М52B20TU.
Благодаря предварително!
Искам да попитам някой с 6 цилиндров бензинов двигател на Е46 колко са му оборотите на празен ход. Всички знаем за скритото меню и подменю 7.2 където това се вижда с точност.
Преди време имах някакви проблеми и майстор ми смени оборотите на празен ход от заводските до 780. Сега искам да си ги върна в заводските стойности. Някъде бях чел че трябва да са към 680-710, но няма как да го проверя без да попитам някой, на който това не е пипано. Предполагам че няма значение от това колко литра е двигателя, но все пак моя е М52B20TU.
Благодаря предварително!
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек
- bо666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: 5-Serie GT
Re: Празни обороти на 6 цилиндров двигател

Точно това ми трябваше да разбера

BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек
3 мнения
• Страница 1 от 1