Шашнах се !

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

мутра
Аватар

Шашнах се !

Мнение от Gorby » 18 Сеп 2003, 8:28

Дата: 18.09.03
Час: 08:44
Стърча си пред залата очаквайки края на работния ден, опа.. работната нощ :lol:, и пиивайки кафенце попушвам цигарка и зяпам как девойките (едва ли :twisted: ) се суетят покрай гимназията отсреща. В един момент обаче от страничната уличка се подава нослето на Е30, тва хубаво, зад волана обаче женица на видима възраст мммм...... 32-35 предполагам, и това не е лошо. Оглежда се женицата която е с намерението да прави десен завой и вижда че от ляво се задава бус, който се движи с доволна скороооост.
До тук ще си кажете "нищо интересно", е да ама в следващия момент останах ффтищтен :shock: Гледайки буса, тази невинна женица изфорсира 3-чето, груб старт, красиво дрифтване със доста добра продължителност при това незавършващо със пускане на гаста заради уплаха (а може да не е пуснала гаста от паника, но страшно много се съмнявам), последва ЛОША втора и се чертоса надолу по (тук е мястото да поясня) павираната улица.
Последствията: Пада ми фаса от отворената уста, щях да се полея с горещо кафе, забравих за всички видове минаващи булки и други индивиди от женски пол. Успях само да измрънкам "Бах маа му" :shock:
Не знам за вас, ама аз такова нещо за сефте виждам. От каде по дяволите тя може да кара така, каква е що е, от каде идва, на каде отиваше....... ни номер видях камоли да го запомня, знам само че Е30-та беше тъмно синя и беше от 2.0 нагоре, трудно може да се обърка специфичния звук на "тромавия" шестак.
Абе евала на такива шофьорки, как ще ми протекат лигите ако таз фенка го направи тоя номер пред група бакшиши, които чоплят семки и се чудят каде да се скрият да се пишлибарат. (пишлебар = човек който си бара пишката :lol: :lol: :lol: )
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 18 Сеп 2003, 9:13

Евала на тая женица :!: То да ти кажа и аз сам бил свидетел на такова нещо, но в комбинация от Е46 328CSi - 25,6,7 години. Обратен завой на кръстовище, умишлено много газ, извъртане покрай островчето на кътни зъби, много дрифт, 1-ва докрай, 2-ра и не се виде повече ... И съм напълно убеден че тази жена го направи умишлено. Просто усмивката тип "Тиф Нийдъл в М3 или М5" не мойе да се сбърка с нищо друго. Аз чаках да пресека на островчето ...
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Re: Шашнах се !

Мнение от Tender » 18 Сеп 2003, 10:38

Gorby написа:Последствията: Пада ми фаса от отворената уста, щях да се полея с горещо кафе, забравих за всички видове минаващи булки и други индивиди от женски пол. Успях само да измрънкам "Бах маа му"

Именно !!! :shock: :shock: :shock: Ти трябвало да пуснеш тото бе човек! Видял си уникат - жена която може да кара!!! За това шанса е горе-долу около 1/1000 така че бягай в тотото :wink: :D
SGV

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 18 Сеп 2003, 11:13

8) Рядкост са такива жени!

Късмет е, да си пътник в колата при тях или да ги гледаш отдалече, как се справят не по-зле от мъжете шофьори.

Евала на мадамата!
Да караш Peugeot е страст!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 18 Сеп 2003, 12:26

Майка ми понякой път я пускам с БМВ-то да пазарува и понеже тя принципно кара Москвич се получава много интересно. Москвича лесно гасне и трябва да се потегля с повече газ. Майка ми слиза долу на нашто песъкливо кръстовище ( с БМВ-то ) форсира го яко, защото не е свикнала с управлението, след което пуска съединителя и изчезва със свирещи гуми :D :D :D Не го прави нарочно де..., но пак е шоу :D
Изображение
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 18 Сеп 2003, 19:37

Жена - шофьор и негър - скиор... :wink:

Е, все пак има изключения :shock:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 19 Сеп 2003, 21:45

биваше ли я ве?
от еи такава жена имам нужда в тоя форум.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 19 Сеп 2003, 21:52

B U L L I, женицата ти казах че беше на околол 35 и видях само че я бива зад волана. За друго колко я бива изобщо не съм видял нито съм и гледал.
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 20 Сеп 2003, 3:07

Абе аз още не съм виждал луда шоферка, но би ми били много интересно :) Приятелката ми се заформя да бъде такава. Бесна е направо :D
Изображение
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Окт 2003, 17:07

хм... един добър приятел изгората му кара 4.6ис - оня ден ми се оплакваше че комютъра "искал" ново масло всеки 10,000км- който знае новите алгоритми на бмв компютрите за смяна на маслото ще се сети че 10к км интервали ги дава само при зверско каране. животното събира почти 8.5 литра синтетично масло- всяка смяна му излиза по $120... също така въпросното девойче износи гумите само за 20к км... още $1200 за гуми... возила го тя веднаж-дваж вика- пътуващ цирк- на всеки светофар е дърпане с някой .. и вика натиска момичето- само разни с по-дебели автомобили и се опъват и то след яка битка :) ма кво- имаш си брада- купуваш си гребенче :mrgreen:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 16 Окт 2003, 17:57

Трябва наистина да си заслужава тази изгора :idea: :roll: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: Шашнах се !

Мнение от ludiagsm » 16 Окт 2003, 18:25

aa мноу яко :) кефят ме подобни луди пи4ки :) Рядкост са но ги има

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 16 Окт 2003, 18:27

everybody likes bitchez:P :P :P
Изображение

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 16 Окт 2003, 18:40

еееее! какво пък толкова станало? аз като бях във Франция с една приятелка и тя караше Акулата, ми настръхна косата за първите 5 минути... Мадам си караше с 220-230км/ч и хич не и пукаше от това, че е 5 часа сутринта, че колата е с дясно кормило и че е 330к.с. :lol: Ама след това си свикнах и си ме возиха 5 дена из Бретан, пък аз си пиех и си зяпах... Единственият страничен ефект е, че Французите имат вече комплекси от красиви жени каращи Oldtimer Porsche-та :P
Power is Nothing Without Insanity

Потребител
Аватар

Мнение от Paul_Oakenfold » 11 Ное 2003, 20:04

Не знам обаче тази жена е била фенка!!!!Един мои случай една наша приятелка е карала курсове за рали састезател ама има проблем с очите и не са и дали лиценза(или там каквото им дават)Обаче кара една 323и(май ама не съм сигурен) и така го кара че ви е бедна фантазията!!!!!!Един път ме кара до Пловдив и ви казвам тя под 170 не падна!!!!!Чак си сложих колана!!!!!!!!!!
Hot Rods that's another story!!!!!!!

Следваща

Назад към Страхотни истории