Паяци - Еййй бясна съм!!
Модератор: Общи модератори
супер, свиркай за интерсени постановки може и на лс, че нямам много време да се ровя, предпочитам препоръка и направо да го гледам.
последните 2-3 години преимуществено ходя в малък градски, театър софия и сълзата, имам чувството че всеки следващ сезон е по-силен от предходния.
народния е много слаб, макар че четох хубави неща за All that jazz - винаги се забавлявам с БГ превода на заглавието. В университета тогавашната шефка на английския даваше пример по лекциите с този" превод"
било идиоматичен израз означаващ: Цялата тази бъркотия! което и се връзва и със съдържанието на пиесата

последните 2-3 години преимуществено ходя в малък градски, театър софия и сълзата, имам чувството че всеки следващ сезон е по-силен от предходния.
народния е много слаб, макар че четох хубави неща за All that jazz - винаги се забавлявам с БГ превода на заглавието. В университета тогавашната шефка на английския даваше пример по лекциите с този" превод"

Re: Паяци - Еййй бясна съм!!
Lila_Angel написа:[quote="Иво)....
Ще ме прощаваш, но правото да си кълна когото и както си искам си е лично мое!!! чудя се защо ли не е изрично посочено и в Конституцията

е как да не е: а свободата на словото е изрично конституционно право, в главата с правата на гражданите

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
clikk написа:...
е, виждам, че добре си се ориентирал - наистина това са добрите театри в София, особено т-р София, но там съм лично пристрастна.

а може и някое културно-масово посещение от клуба да спретнем.

Какво си се разциврила?
Евалата паркирала си неправилно и айде на конвейрна ... Отишла си там и въпреки, че са те видяли жена, са се въздаржали от мъжкото в себе си и са ти писали акт. Процедурата е такава. Нищо нередно няма. Трябва да си ядосана само и единствено на себе си.
Ти още малко ще искаш да ти я върнат на старото място и да ти се извинят ?! Нито си първата, нито последната!
Колкото за акта, те като те спрат ги четат за какво са ... Вярвай ми за паяк, никой нищо няма да ти каже. Тоест няма да ти утежни положението. Друго нещо е, че дори може да не ти вземат точки. Мен като ме накатериха на паяка глобата ми беше 20 лева

Ти още малко ще искаш да ти я върнат на старото място и да ти се извинят ?! Нито си първата, нито последната!
Колкото за акта, те като те спрат ги четат за какво са ... Вярвай ми за паяк, никой нищо няма да ти каже. Тоест няма да ти утежни положението. Друго нещо е, че дори може да не ти вземат точки. Мен като ме накатериха на паяка глобата ми беше 20 лева

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
BAYRON написа:ако не пречи на движението колата не трябва да се вдига
точно така!! а мойта не пречеше!

Lila_Angel написа:clikk написа:...
е, виждам, че добре си се ориентирал - наистина това са добрите театри в София, особено т-р София, но там съм лично пристрастна.Ще ти пиша за добрите неща, които съм гледала,
а може и някое културно-масово посещение от клуба да спретнем.

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
madeinbg написа:А пред нас като направиха синя зона и вдигнаха и двете коли какво да кажа?! Да не говорим, че почват от 7:30 гадините и дори не можеш да паркираш там през нощта ако не ставаш в 7!
а за това дори не ми се мисли, както искат да направят целия център на този принцип...и само една кола на апртамент да минава тънко, ние като имаме 3 , какво в хола ли да си ги паркираме???? и да искат по левче на час - направо съм -

Никой не ти е винвен,че са ти вдигнали колата.Като знаеш,че нетрябва да се паркира,защо паркираш?А това къде отиват парите,никой не е длъжен да ти дава обяснение.Вярно и аз веднъж,точно на ул.Московска влезнах в еднопосочното и си паркирах,като най-големия гъзар,обаче ако ме бяха вдигнали, щях да отида и да си платя.Lila_Angel написа:Дано измрат всичките гадни нещастници!!! Пак ми дигнаха колата. Знам, че съм виновна и си платих (тоя път). Само не мога да разбера защо трябва и талона да ми визмат...пфууу...и "заради новото ръководство на КАТ" вече пишели актове и на колеги. К'ви колеги са ми тия....три часа не може 5 реда да напише....тъпанари!!!!![]()
![]()
![]()
п.п. сори за темата, ама трябваше на някого да се оплача...
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
Никой не ти е винвен,че са ти вдигнали колата.Като знаеш,че нетрябва да се паркира,защо паркираш?А това къде отиват парите,никой не е длъжен да ти дава обяснение.Вярно и аз веднъж,точно на ул.Московска влезнах в еднопосочното и си паркирах,като най-големия гъзар,обаче ако ме бяха вдигнали, щях да отида и да си платя.
бе баце нема да се сърдиш ама колко често ти се налага да си свършиш
работа в центъра
колко често са ти вдигали колата (изобщо вдигали ли са ти я)
колко често ти се е налагало да чакаш некъФ капут да си изпие кафето
за да излезнеш от собствения си гараж
колко често ти се е налагало да разчиташ на "паркинги и гаражи" за няква услуга ,което е същноста на тяхната дейност ама само на книга
колко често ти се е налагало да висиш в някоя тъпа уличка и да чакаш
пичовете с паяка да дигнат някоя кола
не ме разбирай криво ама ако си вършеха работата (РАБОТАТА) не далаверката
нямаше да мрънкям
само дето те не я вършат
аз няма къде да спра нормално дори платените паркинги са кът
кво праиме ?
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
evans написа: А това къде отиват парите,никой не е длъжен да ти дава обяснение..
доста тъжничко ми звучи тподобен тип мислене, но то пък обяснва доста неща. както за системата на "паркинги и гаражи", така и за цялата ни държава. аз го наричам примиренческо мислене.

speedmaster написа: ?
ми явно ти се налага често на теб.
Има достатъчно паркинзи и сини зони. Напълно нормално е да се плаща за престоя. има за по 1лев на час в сините зони и за по 2лева на паркинзите с охрана. На сините зони дори можеш да се разбереш нещо с тея с жилетките и готово ...
Много сте ми странни, който има работа и му се налага с кола ще си плати... Какво ще стане, ако всички тръгнат с колите по центъра за работа