Сваляне на панел парно на компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Сваляне на панел парно на компакт
Колата е компакт е36, без клима .Има проблем и врътките на парното и около тях не свети, днес пробвах, пробвах да сваля панела, махнах врътките под тях развих винчетата, отдолу се откачи, ама отгоре не иска да излиза, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да помага... 

парно
В горната част на целия панел,който искаш да свалиш,мисля че също имаше 2 винта.Май бяха малко по-навътре.Ако имаш няква музика,трябва да я свалиш и да напипаш тези винтове.Успех!
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Re: парно
VNV написа:В горната част на целия панел,който искаш да свалиш,мисля че също имаше 2 винта.Май бяха малко по-навътре.Ако имаш няква музика,трябва да я свалиш и да напипаш тези винтове.Успех!
Ако е само за подсвета по-лесно е като свалиш
- музиката
- кората на ръчната
- кората около скоростния лост
- кората с пепелника и запалката,но тя има рапидки в ляво и дясно горе за другите кори(към жабката и към педалите)
След това ще имаш достъп и може да измъкнеш всичко надолу.
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Преди седмитза смених крушката... много е лесно. Сваляш аудиото, махаш шейната на аудиото, и между 2рата и третата "врътка" има една крушка с дълга фасунга. Дърпаш кабела, след това дърпаш фасунгата и крушката излиза. Отиваш в Дару (в аутоплюс и други подобни магазини не намерих) и срещу 12лв. си готов...
Малко кофти е обяснено

Малко кофти е обяснено

SpLiT написа:Преди седмитза смених крушката... много е лесно. Сваляш аудиото, махаш шейната на аудиото, и между 2рата и третата "врътка" има една крушка с дълга фасунга. Дърпаш кабела, след това дърпаш фасунгата и крушката излиза. Отиваш в Дару (в аутоплюс и други подобни магазини не намерих) и срещу 12лв. си готов...![]()
Малко кофти е обяснено
Бате златен си, мерси много .

- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
Re: Сваляне на панел парно на компакт
Здравейте колеги! Имам един риторичен въпрос. При седана става по същия начин нали ?
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Сваляне на панел парно на компакт
Защо изравяте тия 100 годишни теми. Пускай нова, ако не намериш нищо в търсачката.
8 мнения
• Страница 1 от 1