Защо не бива да оставяме отключено

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 30 Ное 2006, 1:02

Бате некъв зверски карък имам чувството че те е налегнал, а на онея дано ръцете им изсъхнат. Ако имаш от нужда от нещо знаеш

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Re: Защо не бива да оставяме отключено

Мнение от Dimo » 30 Ное 2006, 1:08

vicho написа:Много просто, защото ще влязат и ще ви изнесът докато спите. В нашия случай, осъмнахме със сериозни липси, 3 телефона и портфейла ми с личните документи + тези на колата и пари. Честито на печелившите и всичко това заради Малоумната съквартирантка на приятелката ми, която не заключила вратата като се прибрала и тези си влезли като у тях си. Плюс това. там спахме 4-ма човека и никой нищо не е усетил. Както казаха и от полицията, никой още не ги е усетил, така, че да не сме се надявали ние да сме първите. Всеки ден има по няколко случая - същите, забравено да се заключи, влизат, харесват си по нещо и си излизат. Не са ги хванали, ЯВНО няма и да ги хванат. :( :( :( А и да ги хванат какво - освен на приятелката ми телефона ще ми върнат един портфейл (скъсън) и купчина безполезни картички в него.

Оправихме се с полицията, написаха всичко, ама какво ще направят. Станалото - станало и това е.

А сега знаете - колко ходене по мъките ще е. Да не говорим каква лудница ще настане в КАТ! :evil: :evil: :evil:

Поне да ми бяха взели само парите и да ми оставят документите. Да им еба майката. Дано пукнат.

Нямам думи.

Бате да те успокоя, нема значение дали заключваш ;)

Вратат в нас струва 1700лв и преди 3 месеца ни обраха (отклчили са си, като в тех си), полицаите казаха че тези врати ги отваряли съвсем от скоро и имало бум на обири на апартаменти с такива врати понеже до сега не им били хванали цаката. Та така, оправия няма, а междудругото минаха 3 месеца от както ме обраха и полицаите освен че дойдоха за отпечатъци и да снимат, не се обадиха повече изобщо, което незнам дали е нормално, най само за статистиката идват, да отчетат кво е станало и айде.... :roll:
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 30 Ное 2006, 1:20

На всеки може да забрави да заключи. Аз съм забравял поне 5 пъти в нас, оставял съм си колата отворена, вярвам че се е случвало на мнозина едва ли го е направила нарочно. Но пък от друга страна е наистина странно как точно един ден забравя и тогава се случва :roll: В студентски град всичко е възможно де. И все пак тия хора наистина са много смели. Трябва да са няколко сигурно, за да се чустват толкова сигурни, ако някой се събуди може да ги направи на дроб-сърма :roll:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 30 Ное 2006, 1:27

vicho,спасение от тези неща няма да ти кажа... :( и аз сега ще имам разправии с кат..въпорс на време е някои да не си е взел късмета като тръгне на "лов"...и тогава както някои беше споменал в една тема ще има ..."ти ми обра апартамента,ти ми сви огледалата имам предчуствие" от мнозина :mhihi: :mhihi: ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 30 Ное 2006, 10:46

Това е изключително неприятно, заради някакви боклуци толкова ядове и проблеми... Дано се оправиш по-бързо!
Преди години в баба и дядо ми, към 9 вечерта по същия начин- отключено, отварят и тръгват да взимат палтата там и ключове... Обаче дядо ми е пич, усетил го оня и имал полицейска палка останала от някакво бивше на леля ми, и го спукал от бой :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 30 Ное 2006, 10:53

Aз пък абсолютно винаги си оставям оотключена колата,без аларма без нищо.Дории и през ноа докао спя си ми е отключена,ама не и не никой не ми я ще.Говоря съвсем сериозно и я оставям така вече 2-2,5 години и дори в жабката не са ми барникали
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 30 Ное 2006, 10:56

Един колега така спипа едни във тях към 20:00.
Хората тъкмо вечеряли обаче си има сот пича и като се отвори вратата пиука. И познай какво се случи с тях... :owned:
Мангалите се оказаха едни от търсените в Пловдив... но... има едно много голямо но... държаха ги 2 дена в районното и ги пуснали.
И лафа че света е малък си важи :P Същия ден когато ги пускат колегата патрул... и какво да види на един светофар :++ тея двамата си ходят най-спокойно и си джъткат по 2 телефона в ръцете :maad: поиздебнал ги като в същия момент се обажда на няколко колеги да дойдат и тея стояха после 3 дена без храна и вода и се използваха за боксови круши в една стаичка в офиса :dummy: :box: :duel: :owned:

В метро и бриколаж продават такива домашни системи и сирени със датчици. В най-лошия случай ще се оплашат и ще избягат в най-добрия ще ги спипаш и :owned:
Другия вариант е да си сложиш топка на вратата. Много е удобна в такива случаи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Ное 2006, 11:37

само СОТ му е майката, само че не е май много рентабилно за град "Христо Ботев" :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 30 Ное 2006, 12:06

Nucl3arDru1D написа:само СОТ му е майката, само че не е май много рентабилно за град "Христо Ботев" :mhihi:

ако са сериозни тея ... сигнала на СОТА се заглушава ;)но е по-добре от нищо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 30 Ное 2006, 13:08

Говоря само за локална сигнализация колкото да чуеш че се отваря вратата :)
Иначе професионално има много вариянти така че да не могат да ти заглушат сигнала ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 30 Ное 2006, 14:07

Bате, не изключвай възможността да ви е наредила, нарочно да е оставила вратата и нейни хора да са влезни и ..., за заблуда на противника са зели и нейните неща и така. :confused: и сега да се прай, се едно нищо не е станало.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Ное 2006, 15:47

xterminat0r написа:
Nucl3arDru1D написа:само СОТ му е майката, само че не е май много рентабилно за град "Христо Ботев" :mhihi:

ако са сериозни тея ... сигнала на СОТА се заглушава ;)но е по-добре от нищо.

сигнала на СОТ-а пингва непрестанно и ако някой го заглуши - пак пристигат ;)

п.с. говоря на 161, за другите нямам идея :roll:
Изображение
Изображение

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 30 Ное 2006, 17:38

Изключително гадно :evil: Преди време на едни съседи бяха изнесли абсолютно всичко от апартамента, докато те са били на гости. И за това мен сега ме е много страх и гледам да заключвам, не че това е гаранция. Те ако искат да влязат ще си намерят начини :evil:
Dare To Dream

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 01 Дек 2006, 1:09

Да попаднат в студентски град на съотборника ми 2 метра 120 кила дискофърляч,скинар да им е яко :mhihi:
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 01 Дек 2006, 1:22

Преди време бях писал, че се опитаха да отворят в нас докато майка ми и сестра ми бяха вкъщи, но не бяха успяли. Аз се върнах не ги намерих и после се заех сериозно с издирването им без да разчитам нито на полиция, нито на нищо. Питам тук, питам там и ги намерихме. Бяха познати и затова подходихме деликатно. Организирахме побой върху самите нас докато всички бяхме заедно и незнайно защо на нас не ни направиха нищо и всички шутове се изсипаха върху тия тримата капути. Това няма да го забравя доста време, те също. :!:

Търси ги и наистина се оглеждай за познати, те са най-опасни...Успех.
Ако е някъде в Люлин казвай ще помагаме. Даже тука е 99% сигурно, че ще разберем кои са защото наркоманите са яко прости ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата