бутон за паметта на ел.седалки
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: бутон за паметта на ел.седалки
ами това остана само да пробвам...да я прочета и да видя дали ще може да се активира самата функция...и там ако не стане вече се отказвам защото друго незнам какво да направя...а ти откъде хвана P-BUS за седалката когато си слагал твоя салон...има и друго нещо което забелязах...на генералния модул пише "HIGH" а на модула за ел.стъклата към който се свързва бутона за паметта пише "LOW"...да не би и това да има някакво значение...
- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
kokoko 86 написа:ами това остана само да пробвам...да я прочета и да видя дали ще може да се активира самата функция...и там ако не стане вече се отказвам защото друго незнам какво да направя...а ти откъде хвана P-BUS за седалката когато си слагал твоя салон...има и друго нещо което забелязах...на генералния модул пише "HIGH" а на модула за ел.стъклата към който се свързва бутона за паметта пише "LOW"...да не би и това да има някакво значение...
S програма със сигурност трябва да и зададеш на колата ,че вече имаш салон с екстри.
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
kokoko 86 написа:ами това остана само да пробвам...да я прочета и да видя дали ще може да се активира самата функция...и там ако не стане вече се отказвам защото друго незнам какво да направя...а ти откъде хвана P-BUS за седалката когато си слагал твоя салон...има и друго нещо което забелязах...на генералния модул пише "HIGH" а на модула за ел.стъклата към който се свързва бутона за паметта пише "LOW"...да не би и това да има някакво значение...
Разликата е че HIGH е са ел прибиращи огледала, LOW не. A P-bus пробвай директно от 25ти пин от ГМ модула.
пробвах и директно от генералния модул колега,но пак неще да работи...дано да стане със активиране на функцията...искам да питам друго нещо ако сте запознати...има ли друг кабел освен този на P-BUS който е със син цвят и червена лента в инсталацията на колата...питам точно това,тъй като на моята кола под мокета на шофьорската седалка,на бялата пластмаса която служи за защита на снопа от кабели,има поставени няколко букси които са с един и същи цвят кабели и в които има свободни пинове...например има цяла букса със кафяви кабели които са маса...има и такава със сини кабели с червени ленти,та точно от нея съм хванал кабела на P-BUS за седалката...да не се окаже че тези кабели са за нещо друго... 

- ares2
- старши ентусиаст
-
може и да има
например преден десен говорител е син/червен
най добре си го хвани от вратата на буксата към купето
аз преди малко подкарах моята и работят
например преден десен говорител е син/червен
най добре си го хвани от вратата на буксата към купето
аз преди малко подкарах моята и работят
незнам,но вече ми писна с тая тъпа памет...вчера ходих на скенер и ми активираха функцията памет на седалката,но пак неще да работи....я ми кажи ти как я върза твоята...
- ares2
- старши ентусиаст
-
моята врата си имаше окабеляването за бутона
само закарах един П-Бъс на буксата на врата и там го вързах за син/червен
зададох си функциятана ГМ модула за комфортни седалки с екстри и работи
то до седалката е само това кабелче син/червен(ако си без ел. волан)
само закарах един П-Бъс на буксата на врата и там го вързах за син/червен
зададох си функциятана ГМ модула за комфортни седалки с екстри и работи
то до седалката е само това кабелче син/червен(ако си без ел. волан)
ами ще пробвам да хвана и директно от модула за стъклата P-BUS към седалката...но на мен ми направи впечатление че на този модул за стъклата в тази букса в която влизат кабелите от копчето за паметта,си влизат 2 такива сини кабела с червени ленти...мерих ги със зумер и двете..едната идва директно от генералния модул,а другата незнам откъде идва,тъй като изобщо не прави контакт със генералния модул или със друг кабел от същия цвят...
- ares2
- старши ентусиаст
-
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2