чистачки за е39 на добра цена, къде ги има
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Re: чистачки за е39 на добра цена, къде ги има
С 530 та съм на заварено положение,,,
,,,засега е ОК,но ще се види,,,иначе като цяло виждам най-много положителни отзиви за Шампион,,,преди съм взимал 2 пъти от Руди,,единия път-супер,,другия-трагедия,,,,

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- deathwingbg
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Тесличка
Случайно намерих тези... не съм ги пробвал не мога да ги препоръчам, но цената си струва експеримента 
http://www.redline-tuning.com/magazin/a ... a-e39.html

http://www.redline-tuning.com/magazin/a ... a-e39.html
Аз съм с такива,на късмет са един комплект ми издържа 7-8 месеца,а друг 2 седмици 
Сега пак съм с такива от 2 седмици ,за сега чистят

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Оригиналните рамена могат да се ползват и да се смени само гумата. Не е върхът на чистенето, ама минавам за 2-3 лева. И мисля, че или минаваш по този начин абсолютно аванта, или си купуваш пълен оригинал - междинните варианти са набутвация.
BMW only!
amd написа:Оригиналните рамена могат да се ползват и да се смени само гумата. Не е върхът на чистенето, ама минавам за 2-3 лева. И мисля, че или минаваш по този начин абсолютно аванта, или си купуваш пълен оригинал - междинните варианти са набутвация.
И аз се опитах да мина тънко, точно по същия начин - сега чистачките ми са пълна трагедия...

- sash_clev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: Жив и здрав в добра компания!
- Детайли за колата: 525D,2002, sedan, W211- 270- sedan, E83, 3.0D
Аз сложих рамена от Е60 и сега слагам каквито чистачки ми попаднат.
"Купувай си най-скъпото, което можеш да си позволиш"
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
hummer написа:Аз съм с такива,на късмет са един комплект ми издържа 7-8 месеца,а друг 2 седмици
Бош за 35лв с отстъпката вече близо година без проблем. Вие си направете сметка дали е по добре да давате по 14лв през 2-6 месеца.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
Ако дам толкова пари за чистачки ми става лошо
2 пъти са ми ги крали вече и ми писна ,пък 10 лв.
на 2-3 месеца не ме събарят

2 пъти са ми ги крали вече и ми писна ,пък 10 лв.
на 2-3 месеца не ме събарят

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Don_Diego написа:като си поръчаш част от оторизиран дилър на бмв, въпросната част идва в кутия със щампи на БМВ, а частта вътре е на производителя използван за първоначално вграждане.
Аз от няколко месеца съм с чистачки БОШ, супер доволен и предполагам ще изкарат много време, тъй като колата ми е гаражна и не им се налага да чистят лед и не ги опича слънцето. 42лв ги бях плащал, 2 минути за поставяне
Поправка!!! Супер недоволен останах в крайна сметка от Бош-а (не мога да преценя ментета ли бяха или просто са толкова качествени). За няма и една година на първите по-студени дни се вдървиха и започнаха да чегъртат зверски по стъклото, чак мислех че ще го счупят

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
И аз си поръчах чистачки от Е60, ще ги преработя и ще си слагам каквито ми попаднат пера вече. Не че не съм доволен от тия ама не ми се дават всяка година или две по 50 лв за пера 

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
6 страници мнения ми дойдоха много за четене, но има тема за преправка на чистачките от е60 минавате на китайчета от 1.50лв.Другия вариант който съм виждал е с тези пак Чайнйз универсалните си преправите преходника за заключване.
Лично на мен не ми е проблем да давам по 50чка на 2 години ....
Лично на мен не ми е проблем да давам по 50чка на 2 години ....

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Аз мисля че щом си избрал да караш такава кола, трябва да си готов да поемеш нужните разходи и консумативи. Това от сорта 2лева,5лева....... бля бля. Не визирам никой.
При колега от форума има всички нужни консумативи, и то с доста добро че и повече качество.
При колега от форума има всички нужни консумативи, и то с доста добро че и повече качество.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
2 и 5 лева едва ли ще са хубави. Но 15-20 лв...не знам. Аз съм с чистачки на една година и засега нямам оплаквания ама е много тъпо да трябва да си взимаш чистачки само за твоя модел. Поне при чистачки от е60 можеш да слагаш всякакви доколкото разбирам.
А и щом при е60 са решили че е по добре да е такъв тип чистачка значи ще е по добре.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
А и щом при е60 са решили че е по добре да е такъв тип чистачка значи ще е по добре.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- s73r01d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530iA '02 Sedan
- Мечтае да кара: E39 530iA '02 Sedan
- Детайли за колата: M54B30
ZF 5HP19
Перца от Карфур 3.70лв чифта 70 санта, сменят се за 5 мин на чистачка, графитни. За сега са екстра ~ 1 месец. За 3.70лв мога да ги сменям всеки месец.
Никога няма да дам 50/100лв за чистачки, винаги ще дам пари за хубаво масло, спирачки или за Витон Ванос/гумички на клапаните. Парите пак ще влязат в БМВ, ама за нещо което си струва!
Никога няма да дам 50/100лв за чистачки, винаги ще дам пари за хубаво масло, спирачки или за Витон Ванос/гумички на клапаните. Парите пак ще влязат в БМВ, ама за нещо което си струва!
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
А защо мислиш че видимостта не си струва?
Не искам да влизам в спорове, но както спирачките,така и видимостта е важен фактор. 12месеца по 3.70, ти пак даваш такава сума, само че не на веднъж. А тези от 50лв ще изкарат и повече от 2години-казвам от личен опит, на всичко отгоре имаш и гаранция 1г.
Но всеки сам избира.
Не искам да влизам в спорове, но както спирачките,така и видимостта е важен фактор. 12месеца по 3.70, ти пак даваш такава сума, само че не на веднъж. А тези от 50лв ще изкарат и повече от 2години-казвам от личен опит, на всичко отгоре имаш и гаранция 1г.
Но всеки сам избира.